Connect with us

Reagiranja

Oštra reakcija Ante Čačića: To nisu navijači, to su teroristi

Objavljeno

on

“To nisu navijači, to su su bili teroristi, bio je to teror huligana, a mene boli što se naša država ne želi uhvatiti u koštac s tim problemom”, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon utakmice protiv Češke (2-2) koju su obilježili novi izgredi hrvatskih navijača.

[ad id=”93788″]

Nažalost, umjesto o nogometu i rezultatu koji je ‘vatrenima’ praktički osigurao plasman u osminu finala EURO-a, nakon utakmice pričalo se o novim neredima na tribinama.

“Bio je to teror huligana, nažalost Hrvatska se još jednom osramotila pred cijelim svijetom. Većina naših navijača je korektno navijala, bio je to isključivo teroristički čin. Nadam se da će biti otkriveni i kažnjeni”, kazao je Čačić.

Hrvatski izbornik je istaknuo kako su igrači nakon utakmice bili tužni i razočarani.

“Igrači s toliko strasti i ponosa nose hrvatski dres, no ‘oni’ im to ne dozvoljavaju. HNS čini sve, ali nema represivnih mogućnosti. Svi smo taoci, HNS se ne može sam boriti. Slične scene smo vidjeli u Milanu, na Poljudu je bila svastika. Mene boli što se država ne želi uhvatiti u koštac s ovom problemom”, dodao je.

Čačić se osvrnuo i na igru svoje momčadi.

“Čestitam svojim igračima na igri i zalaganju. Dominirali smo veći dio utakmice, imali smo posjed i kontrolu igre. Problem je nastao kada je Modrić izašao iz igre. Izgubili smo mirnoću na sredini terena i koncentraciju”.

Čačić smatra kako su neredi na tribinama jedan od razloga zašto je njegova momčad izgubila koncentraciju.,

“Tamo su bili njihovi prijatelji, članovi obitelji. Da je utakmica još malo potrajala tko zna, možda bi imali još više problema,” kazao je na kraju.

Navijači iz Livna prebili orjunaše koji su osramotili Hrvatsku

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari