Osumnjičenik za napad u Berlinu ubijen u Milanu!

6

Amri ubijen u pucnjavi sinoć tijekom rutinske kontrole. Prvo je zapucao na policiju, a oni su uzvratili i ubili ga, prenosi Večernji list

Potvrđeno je: osumnjičenik za teroristički napad na Advent u Berlinu Anis Amri ubijen je u pucnjavi u Milanu.

Policajac je tijekom rutinske kontrole oko 3 ujutro zaustavio osobu koja je izgledala vrlo sumnjivo. Muškarac je odmah zapucao na policajca koji ga je tražio osobnu. Policajac Christian Movio odmah je reagirao, pogođen je ali se oporavlja u bolnici. Drugi su policajci priskočili te je Amri ubijen.

Ministar unutarnjih poslova Marco Minniti zahvalio je policajcu te rekao da Italija može biti ponosna na svoju sigurnost.

Bio je najtraženija osoba u Europi i odmah smo ga identificirali i neutralizirali. To znači da naša sigurnost funkcionira jako dobro – rekao je Minniti.

 

facebook komentari

 • EMINƎM

  Priča završena.

 • Sivooki

  Vjeruješ li ti u to…?
  I baš ih sve ubiju! Nitko od njih ne može reći ni jesam ili nisam…

 • EMINƎM

  To je to. Tragove brišu ..

 • Malleus_Haereticorum

  Znakovito je vrijeme okršaja–oko 3 ujutro. Postavlja se pitanje kako to da naoružani terorist ide šetati gradom u to doba i to tako da dođe u blizinu policajaca. Eto, i teroristi rade glupe pogrješke. Kao i onaj u Turskoj, kojega su ubili nakon što je izpucao sve metke iz svoga oružja. Sustav sigurnosti očito funkcionira samo još moramo odkriti KOGA taj sustav čini sigurnim.

 • sjena

  Kao u filmovi..m…a.

 • EMINƎM

  AFIJ 😉