Connect with us

Vijesti

Otvoren Grand hotel, jedan od najljepših hotela na Jadranu

Objavljeno

-

Čuveni „stari“ hotel u Neumu, pod novim imenom Grand hotel Neum, nakon što ga je privatizirala zagrebačka tvrtka B.M.V. Inženjering u vlasništvu Vide Kristića, i opsežnog renoviranja, napokon je počeo s radom, te primio prve goste, saznaje Hrvatski medijski servis.

[su_spacer]

grand-hotel-neum

 

U razdoblju od 29.do 31.5. u hotelu se održavao Međunarodni simpozij „Prioriteti za Bosnu i Hercegovinu“ u organizaciji REVICON-a. Gosti su zadovoljni, a Neum se može pohvaliti s jednim od najvećih i najljepših hotela na južnom Jadranu.

Nakon velikih građevinskih radova koji su počeli još u listopadu 2013., te detaljnog renoviranja i novog unutarnjeg uređenja, novi hotel podiže ljestvicu kvalitete i kategoriziran je s 4 zvjezdice. Sa svojih 380 luksuzno opremljenih soba, bogatim sadržajima poput otvorenog/zatvorenog bazena, wellnes i spa centrom na površini od 2000 kvadrata, tri a la carte restorana, noćnim klubom, uređenom hotelskom plažom, kino dvoranom i drugim sadržajima., može se reći da stvara prekretnicu u razvoju neumskog turizma jer otvara vrata jednom sasvim novom turističkom tržištu.

Svi zaposlenici su zadržali radna mjesta, a zaposleni su i novi mladi kadrovi, većinom s područja Općine Neum.

Svaki početak je težak, ali već sada se sa sigurnošću može tvrditi da se prepoznavanjem i ulaganjem u neumske potencijale, te otvaranjem novih radnih mjesta, Neum razvija na bolje.

Upravo zbog toga Grand hotel Neum ima potporu i neumske vlasti i građana, koji polažu nade u njegov uspjeh jer u konačnici cijeli grad, izravno ili neizravno, ima korist od ovog neumskog hotelskog giganta./HMS/

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari