Connect with us

Gospodarstvo

Otvoren hotel ‘Olympia Sky’, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj

Objavljeno

on

Hotel ‘Olympia Sky’, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj ukupne vrijednosti 172 milijuna kuna otvoren je u petak u Vodicama u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, ministra turizma Garija Capellija te posebnog izaslanika Predsjednice Tomislava Mađara te brojnih uzvanika iz političkog i društvenog života, javlja HRT

Povodom otvaranja jedne od najvećih turističkih investiciji u Hrvatskoj posljednjih godina, ministar turizma Gari Capelli ocijenio je kako je to još jedna pobjeda hrvatskog turizma.

Još jedna velika investicija od ukupno 40 hotela koji se otvaraju ove godine, a ukupna vrijednost je oko 800 milijuna kuna.

“To je znak da znamo prepoznati što nam treba. Vodice i Šibensko-kninska županija znaju upravljati svojom destinacijom te ostvaruju 30 posto više dolazaka u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. Ove godine očekujemo povećanje prihoda od turizma za 10 posto”, poručio je ministar turizma Gari Capelli.

Kompleks je građen prema projektu zagrebačke projektantske tvrtke “Vulin i Ileković” koja obavlja i nadzor. Investitor je Hotel “Olympia” d.d. vlasnika Josipa Stojanovića Jollya, a izvođač radova Širokobriješka tvrtka “A3” d.o.o., koja je gradila i hotel “D-resort” u šibenskoj Mandalini

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari