Connect with us

Herceg Bosna

Otvoren je natječaj za West Herzegowina Fest No.11

Objavljeno

-

Otvoren je natječaj za West Herzegowina Fest No.11., koji će se održati u Širokom Brijegu od 1. do 3. kolovoza 2013. godine. I ove se godine primaju radovi u kategorijama glazba, film i kratka priča, a natječaj je otvoren do 1. srpnja. Stoga, ukoliko imate bend, ako imate ideju za film ili pišete kratke priče prijavite se. Više informacija potražite na službenim internetskim stranicama festivala (www.whfest.com).

Reportaža sa prošlogodišnjeg festivala


West Herzegowina Fest pokrenut je 2003. godine s ciljem da promovira kreativno izražavanje mladih u Hercegovini, a s godinama je prerastao u regionalni festival koji svake godine okupi veliki broj neafirmiranih umjetnika, ali i već izgrađenih zvijezda. Tako su proteklih godina dijelom festivala bili Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Hladno pivo…

Svake godine natjecatelji, osim prilike da se predstave široj publici, imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade, ali i osjetiti festivalski žar po čemu je WHF nadaleko poznat.

Više vijesti o WHF-u pogledajte OVDJE

(www.jabuka.tv)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas