Connect with us

Herceg Bosna

Otvoren natječaj za 12. West Herzegowina Fest

Published

on

WHFŠIROKI BRIJEG – West Herzegowina Fest (WHF)raspisuje natječaj za glazbu, film i kratku priču. Kao i ranije, već 12 godina zaredom, Festival, koji će se održati u Širokom Brijegu od 31. srpnja do 2. kolovoza, traži najbolje amaterske bendove, najbolje video uratke i najbolju kratku priču neafirmiranih umjetnika.

Kako je priopćeno iz WHF-a, glazbenici trebaju poslati najmanje tri autorske pjesme, autori kratkih filmova svoje radove u trajanju isključivo do 8 minuta, a pisci kratku priču koja ne smije biti već objavljena, a može imati najviše 9 000 znakova.

West Herzegowina Fest, koji će se i ove godine održati na staroj lokaciji u Širokom Brijegu, opet priprema bogat program i vrijedne nagrade za glazbenike, filmaše i pisce kratkih priča. Detaljan program festivala bit će uskoro objavljen.

Do sada su uz festival bili S.A.R.S., Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Hladno pivo, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…

Rok za prijavu je 1. srpnja. 2014. godine, a West Herzegowina Fest naknadno će objaviti detalje ovogodišnjeg programa. Sve informacije o propozicijama natječaja možete pronaći na službenim stranicama Festivala.

Fena

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari