Connect with us

Reagiranja

OTVORENO PISMO (BIVŠEM) PREMIJERU RH: ODSTUPITE

Objavljeno

on

Poštovani (bivši) Premijeru RH, još 01.04.2016. napisao sam Vam Otvoreno pismo pod naslovom:  DJELUJTE ili ODSTUPITE

Kad sam Vam pisao, jasno sam Vam skrenuo pozornost na sve bitno. Iako mi niste odgovorili, (a najvjerojatnije niste ni pročitali otvoreno pismo),  očekivao sam od Vas, ali i cjelokupna domoljubna populacija da će te djelovati u skladu s demokratskim načelima sukladno vremenu Vašega djelovanja u vladi RH, te da će te biti  dostojan Premijer i onaj kojeg će se pamtiti kao graditelja Domovine. Na žalost, Vi ste osobno srušili vladu RH svojim zahtjevom za Ostavkom gospode Prvog i drugog potpredsjednika vlade RH, g. Tomislava Karamarka i g. Bože Petrova.

[ad id=”93788″]

Poštovani (bivši) Premijeru, uz svo dužno poštovanje, tko ste Vi da tražite Ostavke g. Karamarka i g. Petrova, a svjesni ste da su Vas baš oni izabrali da vodite „TIM“ koji će pokušati izvući jedinu nam ovozemaljsku Domovinu iz „ralja pakla“, koje nam je napravila bivša Kukuriku Kukulele KATASTROFALNA Koalicijska VRH na čelu s Partijom i njezinim „satelitima“?!

Priznajem, do sad ste napravili mnogo pozitivnih pomaka zbog kojeg sam Vam, ali i cijela domoljubna populacija zahvalni.
Pod Vašim vodstvom vlade RH, uspjeli ste da nam BDP naraste u prvom tromjesečju 2,7 %, smanjili ste deficit, smanjili ste zaduženja po Kratkoročnim transakcijama-zaduženjima, Proračun se puni iznad očekivanja, smanjili ste broj nezaposlenih, smanjili ste drastično „brzinu rasta“ Javnog duga RH, a povećali ste broj zaposlenih, a već danas mogu TVRDITI da će BDP rasti i u ovom drugom kvartalu 2016., više od 2 %!

Mnogo toga ste napravili dobroga za Domovinu, ali moram Vam opet postaviti pitanje:

Tko ste VI i  TKO Vam je dao „pravo“ da tražite ostavke g. Karamarka i g. Petrova, onih istih koji su Vas doveli na mjesto Premijera vlade RH?

Zar niste svjesni da ste tim činom praktički srušili vladu RH?

Zar niste svjesni da ste tim činom poništili sve dobro što ste napravili do sad?

Kad sam Vam napisao prošlo Otvoreno pismo : DJELUJTE ili ODSTUPITE, ni na kraj pameti mi nije bilo da će te srušiti vladu RH svojom nepromišljenošću, ishitrenošću, nesmotrenošću, ….

Stoga poštovani (bivši) gospodine Premijeru vlade RH ovo Otvoreno pismo Vama skraćeno je u naslovu za jednu riječ od prošlog Otvorenog pisma i ono glasi:

ODSTUPITE!

S poštovanjem,
Milivoj Lokas

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari