Connect with us

Reagiranja

Otvoreno pismo hrvatskim političarima povodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

Objavljeno

on

Poštovana gospodo,

obraćamo Vam se povodom Dana hrvatske državnosti, a ponukani vašim javnim čestitkama hrvatskom narodu na obilježavanju navodnog dana antifašističke borbe, na koji se već desetljećima u Sisku obilježava dokazana povijesna laž o navodnom osnivanju navodnog antifašističkog odreda.

[ad id=”93788″]

Kao stopostotni invalidi Hrvatskog domovinskog obrambenog rata osjećamo se pozvanima i prozvanima uputiti Vam ovo otvoreno pismo jer ste svi Vi u hrvatskom narodu čestitali takozvani dan antifašističke borbe.

Učinili ste to kao dužnosnicii hrvatske države i grada Zagreba, dakle kao plaćenici i nositelji vlasti hrvatskog naroda. Upravo zbog toga nam je dužnost podsjetiti Vas na činjenice koje Vi zanemarujete i svojim čestitkama omalovažavate, dovodite u pitanje i sudjelujete u ponovnom pokušaju instaliranja povijesnih laži kao temelja hrvatske budućnosti.

Poštovana gospodo, kao invalidi Hrvatskog domovinskog obrambenog rata mi smo zgroženi činjenicom da Vi u svojim čestitkama navodite takozvanu antifašističku borbu kao temelj hrvatske države. Očito nam opet pokušavate podvaliti borbu jugoslavenskih partizana za državu Jugoslaviju kao borbu hrvatskih boraca za samostalnu Republiku Hrvatsku.

Poštovana gospodo, kao stopostotni invalidi, osobe bez ruku, nogu i oćiju, kao mladići i djevojke koju su izgubili zdravlje boreći se za ovu državu koja Vas danas plaća moramo izraziti gađenje nad količinoim bezobrazluka kojim Vi omalovažavate živote i tijela hrvatskih vojnika koji su u temelje te države ugradili sve što su imali.

Poštovana gospodo hrvatski političari, mi invalidi i naši suborci su ranjeni ili su poginuli boreći se za osamostaljivanje i osnivanje Republike Hrvatske boreći se upravo protiv vojske Jugoslavije, one iste koja baštini i baštinila je tradiciju partizanskih odreda, čije navodno osnivanje Vi u ime države za koju smo mi dali svoje zdravlje, čestitate.

Mi smo svjedoci da sudjelujete u lažima, mi i naše zdravlje. Mi smo ranjeni raketama i metcima nasljednika onih kojima Vi čestitate osnivanje i navodnu borbu protiv antifašizma. Ako želite pljuvati po sebi kao političarima, slobodno, ali gospodo mi ne ćemo dopustiti da pljujete po nama i našoj žrtvi, jer država Hrvatska je stvorena našom krvlju i na životima naših suboraca, a ne nikakvom partizanskom borbom. Naprotiv ona je stvorena nasuprot i upravo zbog činjenice da su partizani stvarali i stvorili Jugoslaviju.

Kao iskreni antifašisti i antikomunsiti mi izražavamo svoje gađenje nad tolikom količinom laži i obmana i podsjećamo Vas sve zajedno da u Sisku nije osnovan nikakav antifašistički odred nego da se toga dana nekoliko komunista odlučilo na borbu protiv tadašnje hrvatske države, a sve nakon što je komunsitički saveznik Adolf Hitler napao tadašnjeg komunsitičkog vođu Staljina.

Do toga dana te takozvane antifašiste nije smetao pakt Hitlera i Staljina, nije ih smetala deportacije preko milijun Židova iz njemačkih zemalja preko Sovijetskog saveza. Sve su to ti takozvani antifašisti podupirali jer im je Hitler bio saveznik. Ne radi se dakle o nikakvim antifašistima, ni o nikakvim hrvatskim borcima nego o komunističkim slugama Staljian i stvarateljima Jugoslavije, protiv koje smo mi vodili Hrvatski domovinski obrambeni rat i izgubili zdravlje i živote.

Poštovana gospodo, danas Republika Hrvatska slavi Dan državnosti, državnosti koja je izborena ratom protiv države koju su stvarali i stvorili partizani, hrvatski, srbski, crnogorski i drugi partizani. Ta država je hrvatski narod koštala pola milijuna žrtava,  a mi smo svjedoci toga terora i patnje.

Upravo zato se osjećamo osbno prozvanima i poniženima Vašim čestitktama i slavljenjem onih jedinica i pokreta koju su stvarali Jugoslaviju i masovno ubijali hrvatske vojnike i civile nakon završetka rata.

Mi, invalidi Hrvatskog domovinskog obrambenog rata Vas pozivamo i opominjemo da ste Vi dužnosnici  hrvatskog naroda, da je Republika Hrvatska stvorena ratom i našom krvlju, a ne partizanskom borbom.

Iako smo invalidi noš uvijek smo spremni boriti se za istinu i protiv onih koji nam tu istinu poikušavaju ukrasti podvaljivanjem da je temelj hrvatske dražve nekakav partizanski pokret, a ne naša borba i Hrvatski domovinski obrambeni rat.

Poštovana gospodo, vrijeme je da se osvijestite i konačno počnete raditi za ovu državu koju smo Vam mi izborili i koja vas plaća umjesto da nam stalno podvaljujete ideje i ideologiju one države iz koje smo izlazlili ratom.

Ukoliko niste voljni, sposobni ili spremni konačno zastupati republiku Hrvatsku, mi, invalidi Hrvatskog domovisnkog obrambenog  rata vas molimo da se maknete kako ne biste bili maknuti jer slavljenje okupatorskih datuma kao temelja države za koju smo mi ginuli, smatramo veleizdajom.

Poštovana gospodo, mi jesmo stopostotni invalidi, izgunili smo ruke i noge, zdravlje i ugodu, ali nismo izgubili ponos na koji Vi uporno pljujete svojim jugofašističkim podvalama.

Još jednom tražimo da se u  Ustav Republike Hrvatske ugradi da je moderna i samostalna Hrvatska  država nastala na temeljima Hrvatskog domovinskog obrambenog rata.

Hrvatska država je nastala na našoj krvi ,životima naših pokojnih suboraca, muci i htjenju hrvatskih branitelja i hrvatskog naroda, a nikako na idejama i djelima onih koji nikakvu Hrvatsku niti su htjeli, niti su željeli. Čak štoviše oni su sve hrvatsko kroz 45 godina svoje vladavine zatirali, ubijali i proganjali.

Vjerujte nam da mi to ne ćemo trpiti, a s nama to ne će trpiti ni mnogi naši suborci, prijatelji i rodbina.

Dosta nam je Vaših podvala i slavljenja jugopartizanskih pokreta čiji su ideološki nasljednici razorili Vukovar, poklali Srebreničane i Škabrnjčane i napravili tisuće zločina diljem Hrvatske i BiH.

U ime Hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine i u ime svih naših suboraca očekujemo od svih Vas javnu ispriku i prestanak širenja jugofašističkih laži o temeljima hrvatske države.

Marko Radoš

Tajnik 100% HRVI I. Skupine

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR