Connect with us

OTVORENO PISMO MILORADU PUPAVCU

on

Poštovani g. Pupovac,

predstavnik ste srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj čiji su određeni pripadnici 90-tih godina provodili agresiju na RH, te pojedinaca koji su agresiju na Hrvatsku poticali i financirali.
Danas imate 3 predstavnika srpske nacionalne manjine izabrane iz stranke SDSS, povlaštena manjinska prava zajamčena ustavom i ustavnim zakonom.

selotejp_pupovac_n1Zadnjih dana gledali smo performanse sa selotejpom, slušali ponovno o ugroženosti vaših sunarodnjaka u Hrvatskoj i sl. Zanima nas dakle, zbog čega je 2013. godine na Vašim stranicama bila istaknuta slika Jovana Raškovića, vođe srpske pobune u Hrvatskoj? Uzmemo li u obzir kako ste parlamentarna stranka, što nam poručujete veličanjem osobe koja je zagovarala rušenje ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske, organizirala terorističke skupine u Hrvatskoj, naroužavala srpsku nacionalnu manjinu i podupirala agresiju na Republiku Hrvatsku, ne priznajući njene legitimne granice i njenu suverenost, te volju većine građana ove zemlje izraženu na referendumu o neovisnosti?

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odgovoru g. Pupovac.

Naime, poznato je kako postoji tzv. internet arhiva koja pamti izgled web stranice unazad nekoliko godina, bez obzira što je takav sadržaj danas uklonjen ili izbrisan. Izgled web stranice SDSS-a na datum: 23.07.2013. možete pronaći na sljedećem linku: http://web.archive.org/web/20130723091018/http://www.sdss.hr/

S poštovanjem

Udruga Urbana Desnica