Connect with us

Reagiranja

OTVORENO PISMO PREDSJEDNIKU VLADE RH

Objavljeno

-

Gospodine Milanoviću, sigurna sam da Vi ovo pismo ne bi pročitali, da ga napišem Vama na ruke, zato sam odlučila napisati ga javno, da smirim svoju hrvatsku savjest.

[ad id=”68099″]

Rođena sam Hrvatica u mojoj dragoj Dalmatinskoj Zagori. Bila sam osamnaest godina, kad sam prvi put ugledala svoga oca u Americi. U drugom svjetskom ratu je bio Domobran i na svu sreću se spasio, da nije završio u nekoj jami ili na Bleiburgu.

Nije se vraćao u Hrvatsku dok je Hrvatski borci nisu oslobodili u Domovinskom ratu. Oslobođenoj Domovini, koju je volio iznad svega na ovome svijetu, predao je svoje staračke kosti. Tako je u miru sa ponovnim susretom sa svojom obitelji u dragoj domovini Hrvatskoj zaspao u miran vječni san. Vjerujem da mu se kosti prevrću u grobu, kad vidi što se danas događa u njegovoj dragoj Domovini.

Gospodine Milanoviću, Vi ste postali predsjednik vlade u RH, iako niste ništa napravili za obranu iste. Ne samo to, Vi i Vaši ministri vodite politiku, koja više liči na rad protiv Hrvatske države. To što radite od naroda i države je velika sramota. Sigurna sam da bi sve bilo drukčije, da ste i Vi branili našu Domovinu u ratu i da bi ste razumili muke 100%-nih invalida domovinskog rata.

Pod Vašom vlašću hrvatski puk prolazi kroz teška vremena, koja su iz mnogo razloga žalosnija, nego sto su bila jugo-komunistička vremena. Milijuni hrvatske djece su se rodili u stranim zemljama umjesto u Domovini svojih roditelja. Zašto? Zato što ih je Titov režim protjerao. Čujem da i Vaša protu-hrvatska vladavina tjera hrvatsku mladost iz Lijepe naše. Sam Bog zna dokle će to ići ovako naopako, ako ne odstupite i predate kormilo vlade onima, koji će popraviti to sve zlo, što ste vi u vladi napravili. Sa znanjem ili bez znanja. Svejedno.

Otkuda toliki političari, koji mrze Hrvate i Hrvatsku. I jedan ministar u hrvatskoj vladi, koji ne radi na dobro hrvatskog puka je rak rana čitave Hrvatske. To ne bi smilo tako biti. O imenima ne volim pisati, ali većina tih nesretnih ministara je iz srpske manjine, a neki su bili i vođe balvanske agresije. U Hrvatskoj nema mjesta onima, koji ne poštivaju Hrvatsku kao svoju Domovinu.

Pod Vašim upravljanjem Hrvatska nazaduje, a jadni narod jedva sastavlja kraj s krajem svakoga dana. Vaša formula o prehrani je toliko jadna da ste jednostavno mogli predložiti kontejnere za smeće za doručak, ručak i večeru.

Jadni sine, što Vaša mater misli o Vama? Kako se ne stidite da će i ona s Vama postati jedna od najprezrenijih osoba u Hrvatskoj danas i s Vama otići u povijest kao majka najlošijeg (najnepoštenijeg) premijera Hrvatske. Ništa joj ne će pomoći ni utjeha, što su u isto vrijeme s Vama bili predsjednici RH nesritni Mesić i Josipović, koji su već proglašeni veleizdajnicima.

Neka dragi Bog čuva svoje vjerne Hrvate, gdje god oni bili.

Tuzna majka hrvatsko-američke DJECE.

I jos tužnija baka američko-hrvatske UNUČADI.

Nežica Madunić Udovičić

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari