Connect with us

Reagiranja

Otvoreno pismo premijeru Milanoviću

Objavljeno

on

Poštovani premijeru, gospodine Milanoviću, danas u Jutarnjem listu objavljen je tekst slijedećeg sadržaja a vezano za prihvat “izbjelica”: “Mi ćemo prije svega imati na umu interese Hrvatske, sigurnost Hrvatske, ali isto tako nećemo zaboraviti na to da smo ljudi, većinom i kršćani” – kazao je Milanović

[ad id=”68099″]

Puno puta gospodine Milanović pozivate se na Bibliju, na kršćansku solidarnost iako ste se izjasnili kao ateista. Činite to na neprimjeren način i izvrćete biblijske i kršćanske vrijednosti i poruke koje nam je Isus u Svetom pismu ostavio kako bi ga mogli nasljedovati.

Neprimjereno je i uvijek netočno Vaše pozivanje na Sveto pismo i tumačenje onoga što nam je Krist napisao da ga možemo slijediti kako bismo baštinili vječni život. Vi gosp. Milanović ne vjeruje u vječni život ni Isusa Krista koji je rekao: Ljubite jedni druge; kao što sam ja ljubio vas tako i vi ljubite jedni druge (13, 34), Isusova je zapovijed ljubavi kojom poziva svoje učenike nakon njegove smrti i uskrsnuća nastaviti svjedočiti Božju spasenjsku prisutnost te biti živa objava Božje slave očitovane u Isusovoj ljubavi na križu raspetoj kojom je ljubio svoje sve do kraja. (Svoje je ljubio. Kako vi ljubite nas svoje Hrvate i katolike?)

Više nego riječju pozvani smo djelom i životom utjeloviti Kristovu na križu raspetu ljubav, ne samo onima daleko nego, štoviše, braći i sestrama s kojima živimo i s kojima se svakodnevno susrećemo.

Poštovani premijeru, ako želite cititrati Sveto pismo, preporučujem Vam da ga i pročitate. Zasigurno će to biti najveći vaš ulog u vas osobno. Svi koji čitaju Bibliju ne ostaju nepromjenjeni, njih Krist podučava istinskoj ljubavi, sebedarju, poniznošću i dobru koje je potrebno činiti da bi njega nasljedovali. Od srca, s puno poniznosti i ljubavi želim da i vi počnete čitati Bibliju i da Vas Bog mjenja, da zavolite svoj hrvatski narod čiji ste premijer.

Isus je ljubio svoje sve do kraja. Koga vi ljubite? Kako se osjećate kad gledate kolone mladih Hrvata koji napuštaju našu lijepu Domovinu Hrvatsku i odlaze trbuhom za kruhoma sa hrvatskom diplomom? Kako se osjećate kad gledate stare i nemoćne kako kopaju po kontejnerima? Kako se osjećate gledajući naše obespravljene branitelje?

Od kuda Vam novac za zbrinjavanje “izbjeglica” koje pozivate na uđu u Hrvatsku kad nemate novaca ni za hrvatsku djecu koja gladna dolaze u školu?

Želite li se pozivati na Kristovu ljubav morate ljubiti ne samo one daleko nego, štoviše, braću i sestre s kojima živite ili ti narodno prevedeno hrvate i hrvatice svoje koji su Vam dali svoj glas i povjerenje da ćete nas voditi dobru i blagostanju naše drage nam Domovine Hrvatske. Što vi činite?

Do sada nisam čula Vašu sućut za ubijene katolike u Siriji. Od 1 mil. katolika ostalo ih je samo 300 tisuća, sve ostale su potjerali i poubijali, Crkve, Kristov hram zapalili i srušili. Ovi preostali Kristovi mučenici što su ostali mučke podnose svako zlo i obrana su Kristova u Siriji. Nemate milosti za njih, nego nas pozivate katolike čija srca krvare za našom braćom u Kristu da mi prihvatimo njihove ubojice, zlostavljače i mrzitelje našega voljenoga Krista. Kakav ste vi to čovjek gospodine Milanoviću?

Neka Vas naš dobri Bog, Isus Krist i njegova Majka Marija prosvijetle, preobrate i od svakog zla obrane.

Slavica Vučko / Kamenjar.com
(Nisam čanica ni jedne političke stranke i pišem u svoje osobno ime)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari