Pratite nas

Pregled

Ovaj video morate pogledati: “Da vidimo tko je doista ugrožen u BiH”

Objavljeno

na

U današnjoj emisiji ‘Tema dana’ Hrvatske radio televizije, tema je bila položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini, te najava premijera Hrvatske Andreja Plenkovića o održavanju zajedničke sjednice s Vijećem ministara Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Premijer Plenković je istaknuo kako je zajednička sjednica važna politička poruka o odnosima Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Plenković je izrazio nadu da će hrvatski ministri s kolegama iz BiH tijekom sutrašnje rasprave i u kasnijoj međusobnoj komunikaciji pokrenuti rješavanje pitanja u svim resorima i svim aspektima suradnje.

“Mislim da je to jako dobra poruka i da je jako dobro da u ovoj fazi organiziramo taj susret s našim kolegama iz BiH”, poručio je hrvatski premijer.

Iz Sarajeva, svoje viđenje političkog i društvenog položaja najmalobrojnijeg naroda u Bosni i Hercegovini komentirao je, kako je predstavljen, novinar portala Vijesti-ba Nihad Hebibović, a iz studija u Mostaru odgovorio mu je novinar Večernjeg lista Zoran Krešić!

Emisiju morate pogledate, pratite dio od 6:00:

Ustavni sud BiH stavio dijelove Izbornog zakona van snage, nije povrijeđen vitalni nacionalni interes Bošnjaka

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Crvena zvezda osudila napad kod Knina, a zaboravila spomenuti nasilje svojih navijača koje se odvilo istog dana

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što je u srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upalau kafić i napala ljude koji su gledali utakmicu Zvezde u play-offu Lige prvaka protiv Young Boysa, oglasila se i Crvena zvezda.

”FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili utakmicu našeg kluba s Young Boysima. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svom ozlijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinitelji ovog kukavičkog napada”, stoji u priopćenju.

Jasno je da nasilju nema mjesta i svako nasilje treba osuditi, ali ta ista Zvezda koja osuđuje jedno nasilje ne spominje huliganski ipad svojih navijača koji se odvio prije utakmice.

(Narod.hr/Kamenjar.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Lete MiG-ovi, moguće probijanje zvučnog zida

Objavljeno

na

Objavio

Foto: MORH / J. Kopi

Borbeni zrakoplovi i ovoga će tjedna provoditi redovite letačke aktivnosti, tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Ministarstvo obrane priopćilo je u utorak da će Eskadrila borbenih aviona iz sastava 91. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva od 20. do 23. kolovoza u vremenu od 10 do 15 sati provoditi redovite letačke aktivnosti.

Letovi će se provoditi na području teritorija istočne i kontinentalne Hrvatske na visini od 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari