Ovako je počelo: Albanski orao napao Orlove

202

U pravu je bila Olja Bećković kad je nedavno rekla: „Ovako nije bilo ni devedesetih“. Igrom nogometnog slučaja Matijina mala precizno je opisala ćeranje srbijanskih tabloida protiv Albanije, s naglaskom na nesrećnog Olsija Ramu, brata premijera Edija Rame, ali ništa bolje nisu prošli ni EU, CIA, podla Amerika, o nezavisnom Kosovu da ne govorimo; u prvim rovovima ove teške mentalne bitke nalaze se Braća Po Materi – „Kurir“ i „Informer“, dva deteta od iste šovinističke majke, radoznalo presrećna što im se pružila prilika da se slobodno izjasne kao koljačko štampano štivo bez granica. I gde su OEBS i NUNS da nešto promrljaju?

Svaka im se pozlatila: Kurirovo istraživanje po OEBS-pravilima Dunje Mijatović

SLUČAJ „KURIR“: U vrhu naslovne strane ovog dronoida, uz sliku Vladimira Putina, senzacionalno se najavljuje: „Vladimir Putin ima srpske krvi“. Otvorim stranu 14, rubrika „Društvo“, kad tamo Olga Putin, kustos Muzeja u Temišvaru koja opet tvrdi: „Ruski lider ima srpske krvi“. Ispostavilo se da je Olga verovatno duvala rumunku, bolje da je albanku, pa je zaključila kako Family Putin potiče s Kosova, odakle su se odselili 1690. godine.

Vratim se na prvu stranu, jebeš Olgu sa rumunkom bez albanke, tu je zabava najveća; u traci koja pokriva naslovnicu lijepo piše: „Hoće rat sa Srbijom“. Ko, Albanci? Kako da ratuju sa Srbijom kad nemamo zajedničku granicu? Da nas napadnu dronovima? Ali, „Kurir“ je tajanstven, sve dok se ne otvori uz još jedan naslov: „Albanska tajna služba organizator napada!“. Ispod, naravno: „Brat premijera Albanije finansirao akciju“. Nigde objašnjenja što bi finansirao akciju koju je organizovala Tajna služba? Možda Tajna služba nema para, pa je uskočio Olsi Rama?  Za neverne Kurirove bebe, tu je novo otkriće: „Olsi Rama iz VIP lože mobilnim telefonom navodio dron ’Fantom 2’ na fudbalski teren“.

Ima još jezivih detalja: „Bespilotnu letilicu lansirao muškarac za kojim se traga“; potom „Njeno navođenje iz lože nastavio brat albanskog premijera Olsi Rama, za koga se sumnja da je glavni finansijer akcije“. Onda se javio sveštenik iz Crkve Svetog arhangela Gavrila, uz nadnaslov: „Terorista probudio popa“.

Šta smo, dakle, imali u „Kurirovoj“ kafani: usnulog sveštenika, Olsija koji finansira i pilotira usred lože, albansku Tajnu službu, Game of Drones – izvolite platiti! Ovo trabunjanje spakovano u elementarni fašizam, rasističkog je kova; jer, bar dvadeset svedoka iz VIP lože, ne samo Albanaca, spremno je da posvedoči da Olsi Rama ništa nije navodio, niti je bilo čim pilotirao; bio je pretresen – ništa nije nađeno. Ali „Kurir“ ništa ne veruje: mržnja prema Albancima jača je od izliva drona u mozak.

Medijske slobode po OEBS-principu: Piši, kolji, da naslov bude još bolji

SLUČAJ „INFORMER“: Identično „Kuriru“, u vrhu naslovne strane „Informera“ stoji poruka na ruskom: „Добро пожаловатб товариш президент“, uz Putinovu sličicu u prirodnoj veličini. Ali, jebeš ruskog turistu u Beogradu, kad nas čeka monstruozno veliki naslov „Šiptarska svinjarija“, uz nadnaslov-objašnjenje „Skandal: Nije to bio incident nego unapred dobro osmišljena akcija za rušenje Srbije“.

Dron da sruši Srbiju? Kako, majke vam ga? Ali, legendarni „Informer“ nema potrebe da koristi mozak, kad lepo piše u ćošku: „Olsi Rama na stadionu samo sproveo ’pakleni plan’ dogovoren u Tirani, Briselu i Vašingtonu“. Plan je, naravno, uvek paklen, podrazumeva se da je lukav, pokvaren, podli, odvratan i antisrpski.

Ali, ljupki „Informer“ našao je podršku u svojim sagovornicima. Idemo redom.

MILORAD VUČELIĆ, „PEČAT“: Zbog dobre volje i snishodljivosti, dozvolili smo sebi da se obrukamo, na dan uoči Putinove posete.

ŽELJKO CVIJANOVIĆ, „NOVI STANDARD“: Ceo dugi proces otimanja KiM simuliran je u nekoliko minuta, i to tako da ga shvati i zadnji idiot. Svako je imao svoje mesto, i brat albanskog premijera, i Devenport, i američki pasoš, i oslabljena srpska vlast… Već danas po tome koliko će nas izaći da pozdravimo Putina videćemo da li smo shvatili jednostavnu poruku i zauzeli mesto koje nam u igrokazu pripada. Pokazaće se jasno da li je to na stadionu priredio debil ili smo debili mi.

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ, državni analitičar: Jasno je da su ovde umešani albanska država i zapadni centri moći. Sve to ima veze s današnjom posetom ruskog predsednika.

Iz higijenskih razloga, s rukavicama na rukama, ove „Informer“ đubre bacam u kantu. A kantu u dron. A dron u UNS. A UNS u NUNS. A NUNS u OEBS. Koji svi, kao pičke, šute pred naslovom „Šiptarska svinjarija“.

Kako ono beše kuknjava glede cenzure; slobodno novinarstvo, pravo na slobodnu reč, jačanje kapaciteta Fondova, utisak slobode, Matija & šćer?

Ah, da, umalo da zaboravim: to se ne odnosi na Albance! Zar onaj folk-hit lijepo ne kaže: „Ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji!“.

(tekst preuzet u integralnom obliku sa portala e-novine.com)

facebook komentari

 • peppermintt

  Srpska posla :)))
  Džabe vam je krečit :))))))))

 • 1diablo

  Da,da,sada sve živo znaju i krivca i nalogodavca…Vratite na dete ljeteljicu 😀

 • HRSmoock

  Tek ćeš vidjet…U stvari, nećeš vidjeti…Tebi se spava, tvoji kapci su teški.

 • DIKI

  Nemo da zlorabiš naše izvore. Vide li kako ih ućutkasmo, neko vreme nema da se ”faćaju” za tastaturu, znaju oni da je s ”onu” stranu teški kalibar. I da se detetu vrati ljeteljica, jašta more.

 • DIKI

  Ahhh, Smukova hipnoza: ”draga, osećaš li prst….” na kraju će zagineš, s ovu ili onu stranu ćize. Ne moš’ ti s mirom sedeti. Ja narikače držim na Standby, zlu ne trebalo.

 • HRSmoock

  Eeee-…Zlo nikada ne spie. Kao i neprijatelj koji nikada ne spava.

 • DIKI

  Moreeee, da je meni jedna od 10 megatona, očas bi ja to. Na obuci za strelu 2 M su mi kolege krv pili, ali ih ”profa opomenuo: ”vidimo se na trenažeru, dobićete odštampano svoje rezultate, džabe zezate čoveka”. I videlo se bogami. To ti je kao na biciklu, prvo stalno padaš, a kada ti krene nije ti jasno zašto si padao. Sa novijim sistemima je još teže, naročito za teletabise. No….

 • kvot

  -Na jednom od foruma Mirko iz Splita je komentarišući dešavanja na prekinutoj fudbalskoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Albanije, očito Albancu, koji se potpisao kao Komšija Hašim, odgovorio pitajući ga čime se zapravo diče Albanci?

  Njegov odgovor vam prenosimo bez izmena:

  „Posvećeno korisniku Komshija Hashim“.

  „Ja bi tebi od srca čestita.

  Ovo je povjesni dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u povjesti albanskog naroda. Cili svit slavi braću Wrght, a vi sad možete slavit braću Rama.
  Je daje malo čudno što ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica, ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imat će te čovika koji se otisnija u nebo.
  Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog rakoplovstva i protuzračne odbrane.
  Sinko Božji, ovo šta ste vi napravili u Beogradu je dno dna, ja da san na tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama, a vi slavite. Šta slavite?
  To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj? To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpskih nogometaša? Ma, šta slavite da mi je znat?
  Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport, ni moguće posjedice koje će izazvat ta provokacija…
  Zamišljan, šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade.
  Samo, šta ni mi Hrvati, a ni oni Srbi, ne možemo ovako nešto blesavo i detinjasto smislit.
  Sram vas može bit. Ne zbog ove provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi.
  Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima!”

  Miro Split, 15. oktobar 2014. godine, 18.36.

  _______________________________________________________

  Ovaj “Miro” me podsjetio na tebe i tvoje najbolje radove.
  Kada su drugovi bosi gazili balegu.
  Ili o Lunetovom slučaju voajerizma i pušenju (cigareta) po haustorima.

 • tvigi

  evo kvota izvestaj s terena

 • DIKI

  Oće to ta rđa Smuk, svako toliko nam udara ”podršku”, ali lepše zvuči kada mu ti to kažeš.

 • HRSmoock

  Evo zašto su Lune (Lelica, nije tetka…Več sestra njegove majke) a i mnogi drugi bili takvi. Našao ovo danas. Dušan Makavejev snimao majsku paradu 1962. Kako su voljeli Ljubičicu…Uh, k’o današnji klinci ganju. Kako ono bješe? Opijum za mase…

 • peppermintt

  :)) ne može se spava zvrnda nešto, zvrrrrrrrrr :)))

 • 1diablo

  DIKI tebi skidoše cenzuru,mene još pretresaju..U pravu si za nas,stoji ono i ja se ne ljutim,a i mi nemamo braće…Naučio Nijemac samo na interes.. :))

 • DIKI

  Počeo napad na mašinu, šalju bubice kao besni. Ali, ja sam na virtuelnoj mašini, čim je ugasiš, nestaje sve. Pa ni DIKI nije sisao vanbrodski motor. I na ovoj virtuelnoj konačno rade Generali, moja omiljena prastara igra.

 • peppermintt

  evo kvota izišo iz skloništa, bolan neće tebe ljetljeljica :)))

 • peppermintt

  al opet neka njih, da nam ne podapinju britanci druga bi tu pjesmy bila 😉

 • 1diablo

  U pravu si jubeee..Evo ja bi se ubio od dosade da mi ih nema.. 😀

 • HRSmoock

  “Ćepovi” za uši. :))

 • peppermintt

  vidiš nečemu korisnom ipak i nejač posluži..:D

 • cleuna

  Današnja sj.Korea je quraz za ovo.

 • HRSmoock

  Ja se sjećam kao kroz maglu, par mjeseci pre no što je otegao Ljubičica (još sam išao u osnovnu) da je bilo viceva, ono Dolanc, Jovanka, većinu nismo ni razumjeli…Najčešće sam čuo…”Šuti, nemoj da te neko čuje”. :))

 • peppermintt

  ma ne može , kad ima sljika prid oči zvrrrrrrrrrr
  :))))

 • DIKI

  Upravo mi trol soli pamet. A trojanci šišaju samo tako. Nadam se da ste zaštitili vaše mašine.

 • HRSmoock

  Slušaj, zvrku…Odmah, pokrij oči. Dobićeš čokoladu. Po izboru.

 • cleuna

  Ja se sjećam jako dobro(bilo mi je 12 godina) kada su ženturine po selu plakale govoreći “ajme što će sada biti od nas”.
  A ujutro cijelo selo je bilo izlijepljeno plakatima na kojima su bili citati govora “ljubičice bijele”.
  Pa kada smo došli u školu,plač nastavnika,prvi sat predavanje o liku i djelu “druga tita” i onda (ni danas mi nije jasno odakle, obzirom na ondašnju tehnologiju) su donije brdto njegovih slika koju je svatko od nas “dobrovoljno” kupio,pa zatim značke s onim njegovim autogramom itd.
  A jako dobro znam da su udbaški žbiri hodali kroz selo i prisluškivali da tko nebi nešto lanuo dok je mater nas djecu šutkala govoreći “šutite,šta znate kuda tko hoda”.
  Tada mi je to bilo smiješno a danas znam tko je,kuda i zašto hodao.

 • 1diablo

  Moram ono nabavit kako bi načelniku,ops,Gradonačelniku čupao živce.. 😀

 • 1diablo

  DIKI druže,jedino mi ovako mogu naudit.. :))

 • 1diablo

  Ne znam gdje sam bio prije ove reinkarnacije,ali mislim da nisam u Yugi.. 😀

 • HRSmoock

  “Šmrc, što ćemo sad bez druga Tiitee!” Da, to je taj rad. Tad smo živjeli u zgradi u kojoj je bilo puno vojaka. Nisam slušao muziku, ne sedam dana…Več jedno tri sedmice. Stara mi je oduzela i kasetofon i gramofon i gitaru, a klavir je zaključala. I nismo smeli da igramo fudbal vani, ispred zgrade.
  A školi su nas urnisali. Sedam dana Joža Special. Uf…Komšu su panduri oplavili na ulici jer se vraćao pijan. Valjda nije bio dovoljno tužan. Kad su ga startovali, počeo je “Pijem da ga zabooraviim..”

 • a telepatija, ‘skeniranje na daljinu’, polja nulte točke?

 • cleuna

  Sjećam se i nastavnika koji su svi odreda morali imati crno dugme na reveru,taksisti,vozači autobusa,svi zaposlenici u firmama također.
  I mi se nismo smjeli igrati i galamiti a prozori su se zamračivali sa zalaskom sunca i zaključavala se vrata.

 • 1diablo

  imaš pravo,ipak se radi o nebeskom narodu..možda i hitac kroz windows? 😀

 • DIKI

  Na mene to ne deluje. Pa da sam ja izvršavao sva njihova naređenja i mudrosti, ne bih se leba najeo.

 • ko nije plako, oplako je

 • 1diablo

  Bio je to neki čudan dan?Svi plaču,a ja onako 2 ili 3 osnovne gledam i razmišljam,koji im je qur.c?? 😀

 • da, budi riba! ponekad je se dobro praviti ‘neobavješten’

 • cleuna

  Znam da je bilo tako.
  Ali koliko je to narodu bio ispran mozak da smo i mi djeca ulagali velike napore da smo što uvjerljiviji u toj tuzi.

 • peppermintt

  netjem čokoljadu oćem bakljavu i aljvu :)))

 • DIKI

  Pa ti si stvarno bio malji deca. a ljubičicu da mi ne diraš, on je bio fan moje familije. Da je živ, sada bi ti ekspres iz Zemuna turistički otišao na ”oni” otok, i bavio se modeliranjem kamena u prihvatljive skulpture. Znaš, nezahvalni ste, ljubičica je vama žešće pomogao, ali i ja mu za jednu stvar moram odati počast – znao je da vlada. Da je živ, znaš koliko bi mi svi ovo dugo kucali? Došli bi dragi drugovi u kožnim kaputima, ”Dobro veče…… A i plakali ste, nemoj lagati, plavi voz zamalo oko Zagreba nekoliko puta da iskoči iz šina. Od suza. Da se ne lažemo.

 • peppermintt

  haha a čiju bi fotku stavio, oli Lijana :)))

 • DIKI

  Eeee, ovo sa klavirom, uffff, suze me obliše. Od smeha.

 • cleuna

  Itekako.
  Moj pok.stari se igrom slučaja zatekao u Osijeku.
  Platio je prekršajnu kaznu jer nije imao crno dugme na reveru.

 • 1diablo

  Ma ne štreca on na njega,susjedi su oni,prikladniji bi bio Čović sa prijekornim pogledom.. ;))

 • peppermintt

  e a sad se djela o njem prodaju za 5 kermi, može i niže ak ima kupaca :)))a ranije nije bilo doma partijaša u kojim nije na vidljivom mistu bila kolekcija izdanja o Titu

 • peppermintt

  djeca pokušavaju oponašati odrasle 😉

 • peppermintt

  :))))

 • peppermintt

  aljbanac 😛 :)))

 • cleuna

  Pa da.
  Vidiš da plaču svi oko tebe i pođeš i ti plakati a da i neznaš zašto.

 • peppermintt

  ček u vas je oni brko bome ima njega ne čini se strašljiv :)))

 • 1diablo

  Pa poznat je kao strastveni ljubitelj janjetine,sad koliko se boji velikog Vožda,hmm?:)) Dobar je brko!

 • nedavno su nas korejci posjetili kako je to: http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw

 • 1diablo

  neeee,samo to nee!! moram kontaktirat vidovitu Džemilu,da vidim na čemu sam ;))

 • ta kutija na stolu što je uredske tetke zovu kompjuter ,a ona kutija dole se zove ‘ono dole’ , može biti itekako opasna.. iz nje mnogi đavli iskočit znaju..;)

 • cleuna

  Ako ti se da pronađi snimku prolaska vlaka s titovim lijesom kroz gradove ili novinske izvještaje iz raznih gradova nakon objave smrti i vidjet češ da je to isto.

 • 1diablo

  DIKI,hajde napiši ljudima koja teorija zavjere kruži Srbijom?? :))
  Plakali su nad kovčegom peska.. 😀

 • HRSmoock

  Par godina kasnije, zadesio se u gradu…Izvesnog datuma. Sirene, stao čitav grad. Šteta što nisam poneo kameru. A danas trtljaju…”Nije to bio kult ličnosti.” Aha…

 • HRSmoock

  Okreni, obrni…Suze ti ne ginu.

 • Ida Galić

  Ej bog Diablo! Eno tamo na Srbin info jedna “lisica se sinoć cilu noć borila sa opakim učesnicima parade, koji su doslovno pali u trans zbog Putinovog prisustva a tebe i Ljute trave nigdi da mu malo pomognete! Ovi su Putinovi ljubitelji poblesavili na njegove provokacije, a on mirno podhebava! To je jedan naš, a oni mislili, da je netko njihov iz Beograda ili čak “Milogorac” kako od milja zovu Crnogorce! Stvarno, kad govore o Putinu, isto kao kad se prikazala Gospa u Međugorju

 • HRSmoock

  A htio sam napisati “Bravarsku sonatu” i tako jedan splet revolucionarnih…Šmrc.

 • peppermintt

  Čova je gospodin što je je
  a na Brku se ni ne čuje priviše povike, il je dobar il je očišćen teren okolo njega ?

 • HRSmoock

  Meni sve to u sječanju odzvanja glasom Omera Karabega, iako nije on sve čitao.

 • cleuna

  U 15:05.
  Pa onda je svugdje uslijedila sadnja “88 sadnica za tita”.

 • peppermintt

  nek ti baci u grahe :)))))

 • cleuna

  Meni je u sjećanju najviše ostao Mufid Memija i Miroslav Lilić.

 • peppermintt

  al dobro barem neka korist sadnice ostale đubre otišlo ..

 • Ida Galić

  I eto što sad!!? Srpska obaveštajna, pustila informaciju, da u Titinu lijesu uopće nije bilo njegovo tijelo nego običan pijesak! Tijelo je Stane Dolanc mislio balzamirati, ali bilo je puno raznih lijekova i kemikalija pa balzamiranje nije uspjelo! Zanimljivo bi bilo znati, što su učinili s mrtvim drugom!!?

 • HRSmoock

  Od potresa i ridanja. “Čitava zemlja plaće”. Pa starog nisam vidjeo nekoliko mjeseci. Stalno su bili pod uzbunom. Ljetelo se iz Pule. Po više puta na dan su uzletale po dve pare…Bili su se usrali drugovi. Osećala se neka zlokobna atmosfera. Ali niko nije imao muda da preuzme i eventualno krene dalje, naprijed…

 • peppermintt

  e dobro si podsjetio budemo napravili nešt na tu temu 😉

 • 1diablo

  jubee,ja sam ti liberal u duši,tako da ne pratim ove stranke i njihovu čistoću.. ;)))
  Volio sam Budišu i Gotovca,sada nemam koga..

 • cleuna

  Ma nevaljaju ni one jer su bile posađene tako da se moralo ispisati njegovo ime.
  Mi smo naše ispilali 90-te.

 • peppermintt

  ?????

 • cleuna

  A bilo je svakih priča,pa čak da je to neki Rus itd.

 • DIKI

  Pa čak i da je tako??? Još dolaze sa svih strana. Moreee, niko ne može da se opere, predugo je trajalo uvlačenje u bulio. Jedino je šašavi ”Valter” smeo da mu ispriča šta narod priča. Ostali su bili kuš.

 • peppermintt

  Budišu ? 🙂 valjda si oladio od njega nakon saveza s račanom?

 • Ida Galić

  Meni je najsmješnije bilo, kad su na Hajdukovom stadionu, u vrijeme dok se igrala utakmica, došla je obavjest da je umro! Svi igrači su popadali na travu i plakali, plakali i tukli rukama po travi kao mala dica hehe!

 • 1diablo

  Ma ja sam ti s tim kao i sa ženama,mislim sve je na njem,ovaj na meni dok pišem.. ;)))

 • cleuna

  Odlično,ako nekako mogu pomoći…tu sam.

 • 1diablo

  DA.

 • nedavno je izašla priča kako u lijesu nije bio tito jer se zbog lijekova usmrdio.. pa su pijesak usuli u lijes

 • cleuna

  A cijeli stadion pjeva “druže tito mi se kunemo”.

 • grije li ? :))

 • Dobar je Brko.. lagano privodi kraju mandat… sad lakše diše, pošto ima vertikalu u vlasti… Dolaze mlade snage, ja sam optimist, bio i prije izbora a sad još više

 • HRSmoock

  Pa zbog pok. generala Slavka Lisice. Što znaju djeca, osim Grčke i Mađarske nisu vidjela svijeta.

 • HRSmoock

  Šiftarrr.

 • peppermintt

  super, ideje uvik dobro dođu:)

 • . i to a i gdje je noga ‘saranjena’ 🙂 ?

 • Ida Galić

  Natpis na šiptarskoj pekari:
  “BUREK NEMA VIŠE UOPŠTE!!! PEĆ POKVAREN!!!

 • Otporaš je pisao za kamenjar u nekoliko nastavaka: https://kamenjar.com/enigma-broz/ (Enigma Broz)

  Prošlo je više od tri desetljeća od smrti Josipa Broza Tita, predsjednika nekadašnje Jugoslavije i jedne od najkontroverznije političke figure koja ne prestaje biti omiljena tema teoretičara zavjere i urote. “Tito je živ”, “Tito je bio Rus”, “Tito je ubijen” i tko zna kakva sve ne “pompozna otkrića” gotovo redovito nalaze put do javnosti koja reagira smijehom, nevjericom ili odmahivanjem ruke.

  Podsjetimo da je upravo na portalu kamenjar.com u rubrici “iz Otporaševe Torbe“, naš cijenjeni kolega MB Otporaš u šest nastavaka razotkrivao pravu istinu o “najvećem sinu naroda i narodnosti”:

 • 1diablo

  Kakvi su krokodili po Lisama i oko općine,dobro se nosi sa vremenom u kojem djeluje,da ne spominjem one što im ne može proći dan a da ne povire u općinu po neka ”svoja” prava…Znaš i sam….

 • peppermintt

  liške baje aja :))))
  kako je meni smišno kad to čujem :)))

 • DIKI

  Malo malo pa zaboraviš sa kim divaniš. Pa eto, bio sam svh 6 dana dežurni, slučajno, i za tvoju informaciju, letenja je bilo minimalno. A plakanja maksimalno. Ovo ti jedva opraštam, ne podcenjuj nekoga ko je bio tamo. I svi su plakali, makar uz pomoć amonijaka. A znaš, amonijak nije proizvođen u tim količinama. Pa i ono sa stadionom. tako je bilo, ali bi svi da se to zaboravi. Niti sam plakao niti se radovao. Samo sam osećao da ide neki veliki belaj. Kao što i sada osećam da ide neki veliki belaj. Ja dosada nisam grešio, sveta sam video, Smukovu asistentkinju izbegao, pa šta mi bog da. Ali Smuk, doći ću da ti proverim radioaktivnost mutnog Dunava, nisam ti ja daleko. A ponećeš i ono pivo, pa makar i radioaktivno.

 • Ida Galić

  Natpis na šiptarskoj pekari:
  BUREK NEMA VIŠE UOPŠTE!! PEĆ POKVAREN!!!

 • peppermintt

  to je drugo, mislim kako je cleuna mislio na pregled reakcija u to vrime, jel misliš kako se to može pronaći i posložiti ? 🙂

 • cleuna

  Još sam negdje to čitao,po pitanju Rusa.
  A ja se sjećam kada je prolazio ovuda kod nas (l979.) i kada me mater spremala na doček…kapica,marama i buket cvijeća i cijelo se selo spremalo.
  Tada su u mojoj kući sjedili pok,djed,ćaća i jedan susjed.
  I djed je tada rekao “đavla je to tito,to je neki rus”.
  A kada sam ja izišao iz kuće mater je izišla za mnom i rekla mi “nemoj slučajno negdje reći ono što je did pričao”.

 • HRSmoock

  Dolanc je bio car. Preparirao Titu i okačio ga na kamin, :)) Često je dolazio kod nekog starijeg bračnog para koga su mom prijatelju ubacili u kuću posle rata. Dolazio je sam. Bez pratnje. Mislim da nije nosio ni pištolj (nije se vidjelo). Najobičniji bijeli “renault” 18. Vozio ga je bar dve, tri godine. Jeste bio debeo, ali okretan. Peo se uz stepenice kao mladić.

  Danas ovi koji ne mogu da mrdnu bez oklopljenog vozila i trideset čuvara, pričaju lalo je Dolanc bio tvrdorukaš i protiv reformi…Hm…

 • cleuna

  Imaš na Youtube-u dosta toga.

 • peppermintt

  jel to i tvoj stari piljot bio ?

 • wolf

  S poljuda je i pocela revljavina :)))

 • dođi u bilog pa to reci 🙂 aja :))

 • 1diablo

  Jubee,zamirio sam Budiši savez sa Račanom,ali ipak on ne izruči ni jednog u Hag,a opet navedi mi jednu stranku gdje se nisu smjestili komunisti??Pa čak i zubar je bio omladinac,zastavnika Živka neću ni spominjat a svi na čelu HSP-a..

 • HRSmoock

  Pojeli je Nesvrstani :)) Kao ragu…

 • peppermintt

  di je to ? 🙂

 • u formuli

 • peppermintt

  nije jube al ne brini bi on al nije bilo vrime od toga , zato su instalirali mesketovog sanadera

 • HRSmoock

  Goran Milić i Dževad Sabljaković i uvijek balsamirana Hej Danka, Danka, Danka…Novović.

 • peppermintt

  F1 ?

 • pa on je ‘spasitelj sa istoka’ .. samo po njihovoj priči, nama se crno piše

 • 1diablo

  šta im imam govorit?oni znaju da sam prvoborac a i ne sisaju moju stranku..taj svijet nije moj svijet…kolege iz rova pozdravim kad sretnem i to je to..

 • znaš di je osinjak, di su najveće ustaše, aja! 😉

 • šala 🙂 ili po bosanski šala ba

 • wolf

  A tek oni sto su mu isli pjehe na grob.
  Moga sam im i ja dotrat karijolu przine :))))

 • Ida Galić

  Dolanc je bio veliki ljubitelj i sakupljač gljiva! Uvjek je našao mnogo više gljiva od drugih koji su ih tražili! I ljudi se pitali, kako mu uspjeva i došli do zaključka! On kao represivni ministar imao je svoje metode! Prvo je našao jednu gljivu pa ju je mučio i tukao, tako da mu je morala izdati gdje du druge gljive!!

 • 1diablo

  Sačuva je Bobatka da u miru umre i hvala mu na tome…

 • peppermintt

  zar nije u Tuće centar :)))))))

 • DIKI

  Eno ti Lava kao DAMIR-a na vesti, špijunira ovde. Na ”
  Pročitajte šta je jedan Splićanin odgovorio Albancu povodom incidenta na stadionu Partizana”. Soli pamet i prodaje rodoljublje.

 • 1diablo

  znam,ali znaš i ti kakva je naša čaršija..ne yebem ja one hrvatine 2%,oni su svoje hrvatstvo unovčili mirovinama i čime su stigli,ja svoje nisam,živim od svojih ruku…

 • wolf

  Prave novu reklamu:
  Svjez burek,dostava Dronom
  na kucnu adresu :)))))

 • nije.. to je laganini… 🙂

 • Ida Galić

  Zato su svi na jučerašnjoj vojnoj paradi više gledali u nebo nego u vojsku! Bojali se oni šiptarskog drona, koji bi mogao ugroziti Putina!!

 • ugledah sad na jednoj temi još jednog DIKI-ja.. aj ga pogledaj živ bio 🙂 https://kamenjar.com/poljak-zidovskog-podrijetla-enigma-broz-2-dio/

 • 1diablo

  Kakav crni Tuća!??Običan picamen,proda bi i ciglu s vlastite kuće kad bi mogao..beskorisna jebena didina… :)))

 • 1diablo

  Ma kakav veterinar..napravio ga Franjo Ferdinard sa poljskom sobaricom,kod njega je i pokopan.. :)) odi na srpske portale,,kukaju kako su plakali za kovčegom peska.. ahahahah.. :)))

 • peppermintt

  :)))))))))))))))))))))

 • wolf

  Ja nisam,kad ga je odnija djava kaze stari:
  Crklo ghovno napokon :)))

 • CIjenim to! Mnogo se nas nije unovčilo niti smo to htjeli! Živimo od svog rada ali zato imamo i ponos i obraz sačuvan! ‘Ne sklanjam se s ceste nikome’

 • 1diablo

  ahhhaaa,uhhhh…

 • peppermintt

  pržilica 😛

 • 1diablo

  :))

 • cleuna

  Očito je da si ti imao boljega razrednika.

 • HRSmoock

  Dobra je verzija na kraju filma “Falsifikator”. :))

 • wolf

  Ma ja,a i sta no ide pod sadnica,da bolje rastu :)))

 • auuu miii leee, kakvu to nam crnu sudbinu prognoziraš!? .. .doduše.. vojne parade nikad ne mirišu na dobro

 • HRSmoock

  Čini mi se da je ranije dolazio sa Nixonom…

 • wolf

  Da ga nisu dvojica kipovala u Jablanici s onog mosta :)))

 • mi smo naše iskrčili i spomenike, pod spomenicima kosti..

 • peppermintt

  pozdrav ekipa 🙂

 • 1diablo

  zato sad i jesu di jesu…10 godina nisu vidili prvo misto.. 🙂 dinamo!!!

 • cleuna

  yeeeesss.

 • 1diablo

  vraćam se samo da odgledam seriju.. :))

 • wolf

  Haha,ma oni su bili svi isti,ponizni marksovci.

 • vjerujem da može..materijali svaki dan ‘isplivavaju’..

 • HRSmoock

  Imao je on “gljivare” koji su to radili umjesto njega. Naš se direktor gimnazije družio sa Šuvarom i često su zajedno visili u kafani. Jedan nesrećni profa koji se zadesio s njima je nešto lanuo…Sutra su ga pokupili pet minuta prije početka popodnevne smene. Pred čitavom školom. Kažu da ga je Stipe izvadio isti dan. Verovatno su ga prisluškivali (Šuvara) a da nije znao…

 • wolf

  gluho bilo,glodjali od marsala :))))

 • cleuna

  I ja samo da jednu zapalim.
  Evo neka svak zna da mi žena neda pušiti u dnevnom boravku:)))

 • 1diablo

  Bog Ida..Nisam sinoć stigao tamo,ovdje je bilo zakuvalo,tako da… :)) ”Lisica” 🙂

 • wolf

  Kad se djubre kopalo koga su uvatili da radi 3 -6 miseci u zatvor.

 • DIKI

  Nemam kad, natežem se sa Damirom, ”Lavom” na vestima.

 • HRSmoock

  Vino, vino. Hladno je za pivo. Jer pivo se pije samo…Da se flaša ili limenka onako “oznoje”. A Dunav nije mutan…Blatnjav je. Ali promjeniće se i to. Kod Krčedina (Jande) se nazire malo boje. “Smeđeplavkasta”, ali ipak boja.
  Ja se iskreno najviše sećam onih sletova, “Dan Ranije”, 24. Par godina kasnije, krenuli smo u gimnaziju, a još smo vježbali da se pojavimo na Zvezdinom prije tekme za kup. Jedne godine me je izvukao trener našeg vaterpolo kluba. Tri nedjelje bez škole :))

 • wolf

  Dobar je stra komu ga je Bog da :)))

 • HRSmoock

  Hej vojnici, vazduhoplovci….To nam dođe tradicionalno zanimanje u obitelji. Još od K.U.K. pa posle preko ovih xy država…U novije vrijeme je ili to ili ETF ili pravo. Nema drugo. Ja mu dođem nešto kao izrod. Još pamtim koliko je stari bio srećan…
  “FPU? Jesi li ti normalan? Kod onih narkomana?”

 • HRSmoock

  Pozz…I polako…

 • HRSmoock

  Najslađe je glojat nogu od maršala…

 • Ljuta Trava

  Vacca i dan danas plače

 • wolf

  Koljenica s kiselim kupusom :))))

 • Ljuta Trava

  S belom kapicom ili bez kapice

 • HRSmoock

  Neki naš. Sa vesti.

 • Ljuta Trava

  Meni stvarno nije jasno što se nejač buni.Dobili su najmoderniju letjelicu .

 • Ljuta Trava

  Samo da vas izjestim ,baniran sam na dva srpska portala i na dva ,,hrvatska,,

 • wolf

  Za nejac specijalna ponuda:
  Burek zamotan u foliju s kartom
  veljilke Albanije u pola cijene :)))

 • HRSmoock

  E, sad jedan kod braće Bošnjaka, pa da zalijemo cifru :))

 • wolf

  Dobro je nerjeseno 2:2 :)))))

 • HRSmoock

  Malo hrena, barena mrkva i paprike…Ali da se kolenica bari barem pet sati :))

 • 1diablo

  da pogađam srpske?? 😀 poskok i vestinet.rs? 😀

 • Čestitam! Gdje si ti stao ja ću nastaviti .. naša borba ne smije prestati 🙂

 • wolf

  Hm,obzirom da je od stare magaretine
  nes je citav dan skuvat 🙂

 • e na depo, može! 🙂

 • wolf

  Naleteo je cistacici likom i delom :)))

 • cleuna

  Oho,vidim da je još netko došao na silo.

 • wolf

  Ne vole te ni kad im darove nosis,eh nebeski,nebeski .

 • wolf

  desnom stranom :)))

 • 1diablo

  iskrčit će naši i ove,samo ih pusti još 20-tak godina…sami stavljaju,sami iskrčuju,a ja smo promatram…

 • cleuna

  Haha znam i to 25.05….kud ćeš bolja “proslava dana mladosti”.

 • 1diablo

  :)))

 • cleuna

  Pa čovječe “postao si opasan po ustavni poredak”.

 • 1diablo

  :))

 • 1diablo

  Razdužila ga ko staru papovku.. :)))

 • snajperski hitac

 • Mrga

  Pa što si velikom Piskaču išo reć da je dezerter? Ol je?
  I kapetanu Siniši također. Bože, koji lik. Tamo ipak najviše prede tvrdastina.

 • Može jedna za laku noć 🙂 http://youtu.be/qKxIRJeKXhU

 • Alan B’Stard

  operacija dronjak

 • Ida Galić

  Kaži ba kako ti je to uspjelo haha! Juče sam slučajno naletjela na komentarima u HKV-u na trenutak, kad me Puniša , Crna vrana, Saga, i Gojmir ogovaraju! On je rekao, da sam ja donijela na portal onu “debelu deklicu” i da sam ga na Kamenjaru nazvala Punišom! Još je rekao da sam pijana baba i druge ružne stvari, a Vrana je rekao, da sam “nevaspitana” Ja sam im odmah rekla da ne pijem i da sam “mnogo vaspitana” i odmah su nestali sa sajta! Znači pravilno smo zaključili, da špijuniraju tu na portalu hehe!

 • Karanfilov

  Prepire ti se Mujo sa Albancem i Albanac mu onako ljutito veli; jebem ti oca u pičku, a Mujo zbunjeno; misliš majku… kad će ti Albanac ko iz topa- i njega! 😛

 • Ida Galić

  Tvrda stina bi htio ugoditi svima na neki način! Čas je tvrdi HDZ-ovac a čas se umiljava Siniši Puniši! Mora čovjek biti načelan i biti ono što je!

 • Alan B’Stard

  nije bio ovdje na kršu odavno!?

 • Mrga

  Pa kad nije. U svakom slučaju, njemu je najviše zasmetao Trava i pohvalio se da ga je on prijavio. Kad ističe hadezejstvo, maže ga pokajništvom i upire prstom na neposlušnike. Vrlo čudni scenariji

 • Ljuta Trava

  Najveći licemjer gerijatrije

 • Ljuta Trava

  Veoma me vole ,,naši,, i njihovi

 • Ljuta Trava

  Ma kud pogodi.

 • Ljuta Trava

  Vode,,naši,,

 • Ljuta Trava

  E kod ,,braće,, me vole ko krme u Teheranu

 • Ljuta Trava

  Sve neki ,,veliki,, domoljubi našli istog takvog podržavati.

 • Ljuta Trava

  Pozdrav svima Vama iz Farkašića sa proslave bitke za Farkašić.Farkašić je ostao u Hrvatskim rukama kao jedino mjesto s desne strane Kupe , a obranilo ga je 18 Hrvata sa srcem .

 • Ljuta Trava

  Opasniji sam od recesije .
  Hahahhahahha

 • cleuna

  Recesija njima nikada i nije bila problem niti su se obazirali na nju.
  Ideološki neprijatelji su njihova rakrana.
  Samo tada se mogu pokrenuti.
  Poput belog orla koji nije ni trepnuo na recesiju ali je zato bio spreman mijenjati i ustav da se ne izruči Perkovića.

 • 1diablo

  jbga,godine,sporo se kopča.. :/ sada sam malo dublje zavirio na komentare,kad DIKI,titovka i brčine..misliš da se radi o istome?? 😀

 • Ljuta Trava

  Aljbanski NLJO iznad nejači

 • wolf

  U ime naroda,da te ne uapse :)))

 • wolf

  Jopet,gluho bilo :)))

 • kvot

  Jednonogi bijela lica,
  doživotni predsjednik…

  ________________________________________________________

  Kontam da je Bijelo Lice zvanično bilo npr. Srbin.
  Ko bi ga onda više volio ili mrzio u ex-yu???

 • HRSmoock

  U jednoj stvari je Ljubičica bio ispred svih. Naime, on nije vidjeo, rasu, naciju, vjeru, ideologiju…Svi su bili jednako bezvredni za njega. I što ih je više gazio, ponižavao, lagao, ispaljivao i ubijao, više su ga voljeli. Toliko o sadomazohizmu. Tri i pol decenije nakon smrti Ljubičice i dalje ima idiota koji održavaju u životu “njegovu ideju”. Razumjem ove koji su lopovi, oni se lože na njegov nehajni, hohštaplerski manir. Ali ta priča je prsla 1975, kada mu je Carter rekao da ne može nastaviti da balansira guzicom na dve stolice (ma koliko ta guzica bila ogromna).

  I sad potomci onih Srba i Hrvata (ruku na srce, ostali se ne računaju) koji su najdublje uronili u Grand Canyon Ljubičicinog guznog procjepa, pokušavaju da se izvuku iz te crne rupe, verući se jedan drugome preko leđa. Ali crna rupa ostaje i dalje guta sve što stigne, ribe, ljude i torpeda…Plutače i podmornice. ma čitave države i generacije.

  Srećom, postoje filmovi. Kako ga dočekuju onim dirljivim sastavima srednjoškolca (budućih funkcionera) uz mlataranje papirnim zastavicama (budućih šljakera-robova i ekonomskih izbjeglica). Najveći sin i Otac naših naroda i narodnosti…I dalje nam svima j..e keve…

 • wolf

  Ko ce kome ko svoj svome :)))))

 • peppermintt

  imaš like veliki od mene, što poštivaš ženicu :)i njene mušice 😀