Connect with us

BiH

Tvrtko Milović: Ovo su tri čovjeka koja će dobiti preko 90% glasova Bošnjaka

Objavljeno

-

Foto: Tvrtko Milović/fb

KOLIKO PAMETI SADRŽE TRI BOŠNJAČKA FAVORITA?!

Izetbegoviću po pameti i i sposobnosti dostojan konkurent može biti samo Bećirović.
Zbog toga on i jeste idealan protukandidat.

Navedeni dvojac je u visokoj politici dvadesetak godina pa je dovoljno vidjeti širinu njihovih misli, bogatstvo izražaja, duh tolerancije i kompromisa, razumijevanju drugog i drugačijeg, opću kulturu i na kraju, što da ne – formalnu obrazovanost.

Obojica navedenih u svemu navedenom su više nego skromni. Nekakve diplome vjerujem da imaju, ali čim progovore vidi se sa iza diploma ne stoji baš ništa.
Naravno, i najgluplji i najnesposobniji čovjek na svijetu nije takav kad je riječ o vlastitom interesu. To se ni njima ne može osporiti. Ali to nije ni relevantno.

Njihova korisnost za širu zajednicu, pa i državu za koju se kao bore ravna je nuli.
Koji god od njih pobijedi, BiH gubi. Jer njih dvojica nemaju nikakve intelektualne kapacitete za rješavanje bilo kakvog aktualnog problema.
Razmislimo samo o njihovim dosadašnjim političkim doatignućima…

A kad smo već kod političkih štetočina prisjetimo se Željka Komšića, još jednog bošnjačkog favorita za Predsjedništvo.
Prvi mandat su se Bošnjaci borili da objasne kako njega nisu izabrali Bošnjaci. Drugi mandat su se borili da objasne kako je on, iako izabran glasovima Bošnjaka, najbolji izbor za BiH.

Treći mandat su se borili da objasne da Komšić, iako izabran glasovima Bošnjaka i nimalo dobar izbor, ipak treba biti u Predsjedništvu jer – on nije Čović.

Ovaj četvrti mandat, čovjek s 22 godine staža u visokoj politici bez ikakvih rezultata iza sebe, tvrdi da “mora biti član Predsjedništva jer ne može sada stati!”

Stati u čemu?!
Hajdemo sada pogledati ovu trojicu od kojih bi dvojica mogli biti članovi Predsjedništva BiH.

Ne znaju strane jezike, nemaju nikakva znanja o književnosti i umjetnosti, nemaju nikakva iskustva (ni znanja) iz realne ekonomije, nemaju nikakve vizije budućnosti, nemaju manire, nemaju lijepu riječ ni za koga, nemaju nikakav diplomatski kapacitet, ne znaju ništa o ničemu…

Ovo su tri čovjeka koja će dobiti preko 90% glasova Bošnjaka.
Blago njima i blago nama.

Tvrtko Milović / facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari