Connect with us

Istaknuto

Panika među džihadistima: ‘Skidajte zastave i bježite svi’

Objavljeno

on

Ruska vojna obavještajna služba presrela je i snimila razgovor između članova zapovjedništva ISIL-a u Siriji u kojem se očituju panika i strah. Glavni zapovjednik urla: “Istoku, zapadu i jugu… Četiri zrakoplova. Napustite baze, napustite položaje što prije. Ostavite sve, i naoružanje i streljivo”.

[ad id=”68099″]

“Opasno je, opasno je. Tristo ciljeva već su nam pogodili. Svi me slušajte. Evo zrakoplova. Gdje ste? Javite se.” “Vidim četiri ruska zrakoplova. Nakon što završe s udarima, prebacite naoružanje. Nađite skladište koje je dublje od 15 metara da ga projektili ne mogu probiti. Obavezno tenkove, transportere i topove svaki dan premjestite na drugu lokaciju i ne upotrebljavajte ih osim u nuždi jer sve snimaju… sve snimaju.”

ruski zrakoplov 2“Isključite sve mobitele i ne koristite ih te ne razgovarajte ni preko voki-tokija s glavnim zapovjednicima koji su na prvim crtama.”

“Najvažnija stvar, sa svih položaja i objekata maknite zastave Islamske države. Kad skinete zastave, napuštajte baze i položaje na cijelom području kalifata.”

“Braćo, braćo, nemojte se plašiti…. pobijedit ćemo, uništit ćemo Bashara Al-Asada, ruska vojska bit će uništena u Siriji, a Putinov kraj bit će u našim rukama uime Alaha, ako Alah da”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari