Connect with us

Razno

Patrijarh Porfirije stihovima Johnnyja Štulića čestitao Tomaševiću

Objavljeno

on

Patrijarh srpski Porfirije čestitao je Tomislavu Tomaševiću izbor na dužnost gradonačelnika Grada Zagreba čestitkom u kojoj citira stihove Johnnyja Štulića.

“Koristim ovu priliku uputiti Vam najsrdačnije čestitke povodom izbora na dužnost gradonačelnika Grada Zagreba. S iskrenom molitvenom željom da Vaš mandat bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka”, napisao je srpski patrijarh u čestitki novom gradonačelniku Zagreba. Dodao je:

“Svojevremeno je veliki zagrebački pesnik Branimir Johnny Štulić pjevao kada Zagreb izranja iz sna, što me je potaklo da izrazim nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lijepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promijeniti sve”, naveo je patrijarh Porfirije.

Zaželio je “Vama i svim Vašim suradnicima Gospodin Isus Krist podari mudrost, snagu i strpljenje da pravedno i istinoljubivo predvodite Zagreb i služite Zagrebu. Na zadovoljstvo svih njegovih građana.”

Osim što je Štulića nazvao velikim pjesnikom i iskoristio stihove iz Azrine pjesme “041”, čestitku je završio stihovima istoimene pjesme grupe Index “Jutro će promijeniti sve”.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari