Pratite nas

Komentar

Pavao Miljavac: Armija BiH se htjela probiti do mora, a mudžahedini su vršili ritualna ubijanja…

Objavljeno

na

Bivši ministar obrane i predsjednik Generalskog zbora Pavao Miljavac kaže da nije previše iznenađen današnjim presudama. Međutim, duboko su ga potresla događanja sa Slobodanom Praljkom. S novinarima jutarnjeg lista je razgovarao prije vijesti da je Praljak umro, ali i tada je djelovao potreseno.

Nismo baš bili previše iznenađeni da su presude potvrđene. Ali nas ne iznenadila kvalifikacija. Ne postoji gora kvalifikacija – udruženi zločinački poduhvat, okupacija, čak i veze s Hrvatskom. To su teške kvalifikacije koje će definitivno, voljeli mi ili ne, imati posljedice i za Hrvatsku, ali isto tako i na muslimansko hrvatske odnose u BiH – rekao je Miljavac i dodao:

General Praljak, kojeg osobno znam, je jedan karaktera čovjek koji očito ima određene principe i on je procijenio da će to biti neka poruka koja će sigurno potresti i haški sud, ali i okarakterizirati ga.

Sud je zahvatio razdoblje udruženog zločinačkog poduhvata u nekih četiri pet mjeseci kada je Armija BiH svim silama pokušala izbiti na Neretvu i probiti se do mora. I naravno da je reagirao i HVO, i čini se da smo i mi reagirali, da do toga ne dođe.

U tom je trenutku srednja Bosna bila praktički očišćena, mudžahedini su vršili ritualna ubijanja. Ali to se zaboravlja i sve se stavlja na teret HVO-a. Ova presuda sigurno neće doprinijeti pomirenju na ovim prostorima.

Hrvatska je politika podcijenila ovu situaciju. Trebala se puno više angažirati, naročito preko onih koji su nam se ipak pokazali kao prijatelji.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović komentirao izvedbu himne: Što je ovo?!? Ovako žalosno nije pjevao ni muški zbor tijekom tonjenja Titanika…

Objavljeno

na

Objavio

Što je ovo?!? Ovako žalosno nije pjevao ni muški zbor tijekom tonjenja Titanika u trenutku kada su gledali smrt u oči. Što se desilo s pobjedničkim duhom Hrvata koji su izbatinali četničke horde, jugoslavensku vojsku i obranili Europu od osmanskog carstva?

Desilo im se Jugoslavija u režiji velike Britanije koja je stvorila od početka 19 stoljeća kleptokraciju i nepotizam da bi se moglo Hrvatsko bogatstvo u raznim oblicima pljačkati. Kinom hara zadnjih par mjeseci Virus Corona koji je zaustavio ekspanziju kineske ekonomije.

Čak i u Srbiji je jučer zaustavljena kompletna produkcija jedno od azijskih auto brendova za europsko tržište.

U Hrvatskoj hara već preko 100 godina Virus jugozomboida i njegovog virusa blizanca velikosrbina. Virusa se liječi tako da ga se lokalizira, definira i izolira – mi to možemo ali i moramo, komentirao je Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Miroslav Škoro čestitao Zoranu Milanoviću

Objavljeno

na

Objavio

Miroslav Škoro čestitao je Zoranu Milanoviću te poručio da se nada kako će biti uspješniji predsjednik nego što je bio premijer.

Miroslav Škoro na Facebooku je uputio čestitku novom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Pritom je poručio kako se nada da će biti uspješniji predsjednik nego što je bio premijer.

“Zoranu Milanoviću, koji je danas prisegnuo pred četrdesetak uzvanika, želim puno uspjeha u radu. Možda će biti uspješniji predsjednik nego što je bio premijer”, napisao je Škoro.

TREĆA OPCIJA: Miroslav Škoro registrira stranku pod svojim imenom

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari