Pratite nas

Reagiranja

Pavković: Matiću, ako su branitelji kukavice, onda si ti pao s Marsa!

Objavljeno

na

Ministar branitelja Predrag Matića mora odmah dati ostavku! Naime, u srijedu (21. siječnja 2015.) u Hrvatskom saboru, na zastupničko pitanje Josipa Đakića, među ostalim je izjavio da su hrvatski branitelji koji već skoro stotinu dana legalno, časno i dostojanstveno protestiraju u Savskoj 66 u Zagrebu – kukavice (sic!) te da su jedino jaki kad su u skupini (vjerojatno kao nekakav “čopor” divljih životinja, op.p.), dok, dodao je, pojedinačno baš i nisu. On je time mislio i na stradalnike hrvatskog Domovinskoga rata, od kojih je većina godinama u invalidskim kolicima, a koji se zbog njegove kameleonske politike smrzavaju i gube zdravlje, čekajući da se makne s ministarskog položaja, s fotelje koju nije ničim zaslužio, a koju je prigrlio kao da mu je taj stolac ostavila baba u nasljedstvo. Rekao je također da odlazi u kupovinu kruha s dva policajca, vjerojatno se bojeći isključivo onih koje predstavlja, što nema nigdje u svijetu.

Pavković: Matiću, ako su branitelji kukavice, onda si ti pao s Marsa! Takvog ministra majka rađa jednom u stotinu godina

Matić koristi svaku prigodu, pa i onu u Hrvatskom saboru, da kleveće i vrijeđa hrvatske branitelje, stradalnike i dragovoljce Domovinskoga rata, a samim time i članove njihovih obitelji. Takvog ministra majka rađa jednom u stotinu godina. Istina, ima podršku premjera Zorana Milanovića, ali to mu ne daje za pravo da se ponaša kao “ovca na paši”, tim prije što bi trebao predstavljati najčasnije ljude u Hrvata, koji su stvorili slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Čudom se čudi što mu oni koji protestiraju pred njegovim (?) uredom nešto dobacuju kad svaki dan uz naoružane policajce dolazi i odlazi s posla, a ne čudi se što ih iz dana u dan provocira, baš kao i njegovi suradnici Nađ i Glavašević.

Taj čovjek kad-tad mora odgovarati za smrt Nevenke Topalušić, koja je umrla protestirajući protiv njega, ali i za rane jednog branitelja koji se zapalio u šatoru, što će reći da više nije dovoljno da ode iz fotelje i napusti “kukavice” već mora moralno i kazneno odgovarati za štetu koju je svojim radom i ponašanjem nanio ljudima koje predstavlja, a ustvari s kojima baš ništa nema zajedničko.

Matić je ministar koji je pao s Marsa!

[ad id=”40551″]

Mladen Pavković

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Elizabeta Gojan u polupismenom komentaru branitelje nazvala “Ruljom”

Objavljeno

na

Objavio

U očekivanju nedjelje – “DAMIN” GAMBIT

Elizabeta Gojan je u polupismenom komentaru na Facebook zidu svoje kolegice Maje Sever napisala kako se Hrvatska radiotelevizija “povlađujući rulji odrekla svog čovjeka” jer se HRT javnim priopćenjem ogradila od stajališta Aleksandra Stankovića o “građanskom ratu u Hrvatskoj”:

“Samo ću napisati da tako to krene…odreknu se priopćenjem povlađujući rulji, oni koji trebaju stati, pod svaku cijenu, uz svog čovjeka…prošla to…zanimljivo, ne rješavaju to, po uzoru na premijera, kao unutarnju stvar…nego trkom u javnost, bauljajući po Ustavu floskulama… “ 

Nije mi sasvim jasno je li ona to “ruljom” nazvala nas gledatelje i pretplatnike Hrvatske radiotelevizije, ili samo hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i njihove udruge jer su javno izrazili svoje ogorčenje informativnim razgovorom Aleksandra Stankovića Nedjeljom u dva sa hrvatskim braniteljem Predragom Peđom Mišićem.

Naime samodopadno agresivni Stanković, uz stavljanje soli na ranu svog ‘nesretnog’ gosta kojemu se rođeni brat borio na strani agresorske JNA, a majka je otišla u Beograd), samo što ga nije vezao za radijator i čupao mu nokte ne bi li ga prisilio da prizna da je u Hrvatskoj zapravo bio “građanski rat”, komentirao je Mario Profaca.

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

PETERNEL: Mnogi se ne usude reći, ali emisiju NU2 treba ukinuti

Objavljeno

na

Objavio

Prekrasno je što brojni zabrinuti izražavaju podršku Stankoviću iako se može primijetiti da kod nekih drugih slučajeva nisu bili toliko pravdoljubivi zagovornici slobode govora.

Pitanje koje se nameće je u čemu je problem čak i ako se emisija ukine?

Zar je Nu2 doživotna emisija na koju Stanković ima ljudsko pravo?

Nije problem sto je Aco rekao nešto sto se nekome ne sviđa, to ne smije biti problem, već što mu se emisija potrošila i što permanentno govori gluposti koje se većini uljuđenih ne sviđaju – loš je, šablonski subverzivan, nepripremljen, nameće stavove, izlizala se forma. privatizira termin te selektivno prijateljsko-ideološki promovira izdavače, knjige, autore, firme, a omalovažava neistomišljenike.

Jednostavno je zreo za hlađenje i novi novinarski zadatak.

Mnogi se to iz nekog razloga ne usude reći, ali ja otvoreno kažem da tu emisiju treba ukinuti. Trebalo je još prije tri godine otkad kvalitetom ne zadovoljava standarde, napisao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel.

Udruge veterana zagrebačkih branitelja Vukovara: Šteta koju je Stanković nanio je nemjerljiva

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari