Connect with us

Reagiranja

Pavković: Nakon incidenta na Poljudu, Šuker mora reći „adio“ hrvatskom nogometu

Objavljeno

-

A što je radio Hrvatski nogometni savez, a što policija?

[ad id=”68099″]

Nakon što je netko ispisao kukasti križ, vjerojatno nekakvom kemikalijom, na travnjaku poljudskog nogometnog stadiona u Splitu, a koji je „uskrsnuo“ baš u vrijeme odigravanja utakmice između Hrvatske i Italije, odmah su se od toga ogradili i čelnici Hrvatskog nogometnog saveza na čelu sa Davorom Šukerom.

Međutim, nakon ovog čina posve je sigurno da je najveća odgovornost na organizatoru tj. Hrvatskom nogometnom savezu i njezinom predsjedniku. Sve ovo ne događa se slučajno, a najveća krivica leži baš na Davoru Šukeru, koji bi, ako zbog ničeg drugog, a onda zbog moralnih razloga trebao podnijeti – ostavku, tim više što je baš organizator taj koji snosi svu odgovornost. Najlakše je sad svaliti krivicu na „navijače“, odnosno huligane.

A što je radio Hrvatski nogometni savez, a što policija? Svjedoci smo da i na manje značajnije nogometne utakmice dolazi „brigada“ specijalaca, a tako je sigurno bilo i u Splitu uoči i u vrijeme nogometne utakmice. Kako se mogao dogoditi ovakav propust? Hoće li zbog njega odgovarati samo i isključivo huligani ili i netko od organizatora? Nakon niza ovakvih i sličnih propusta, Šuker više nema što tražiti u nogometu. Hrvatski nogometni savez očito nije više u stanju organizirati ni jednu značajniju utakmicu, a da ne dođe do incidenta. Stoga, neka ne traže odgovornost među drugima, već bi najbolje bilo da se pogledaju u zrcalo!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari