Connect with us

Reagiranja

Pavković: Nitko Grčića ne pitao o njegovim „uspjesima“, već gdje je bio i što je radio u vrijeme Domovinskoga rata

Published

on

Nakon što je u tv-emisiji Bujica, koju uređuje i vodi Velimir Bujanec, (petak, 18. travnja) objavljeno da se ministar Branko Grčić u vrijeme hrvatskog Domovinskoga rata fotografirao u četničkoj odori, javio se i sam ministar i to demantirao, ali na način da – ništa nije rekao!

Naime, Grčić u svom odgovoru, kojeg su objavili i svi, prije svega, režimski mediji, ide šumom, a pitanje drumom. Tako kaže da ti „sve mogu oprostiti samo ne USPJEH“! Nitko ga nije pitao o njegovom uspjehu ili neuspjehu u radu Vlade Republike Hrvatske, već – je li on na fotografiji s bradatim četnicima u vrijeme rata. Ministar poglavito naglašava da su autori takvih „groznomornih“ tekstova anonimci. (sic!) A mi smo u svojim tekstovima lijepo naveli da je ta vijest o fotografiranju Grčića u četničkoj odori objavljena u tv- emisiji Bujica kojoj je autor Velimir Bujanec te da je drugi „anonimac“ koji je o tome otvoreno i bez dlake na jeziku govorio nitko drugi nego general Marko Lukić, ratni zapovjednik ATJ Lučko.

O kakvim to anonimcima Grčić priča?

Također smo pitali ministra: zbog čega u njegovu životopisu nema ništa, gdje je bio, što je radio od 1991.-1996., je li bio u Domovinskome ratu, je li pomagao u stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, gdje je jednostavno bio kad je grmjelo? On kaže- da je čitavo vrijeme boravio u Splitu! Ok. Ali, još ga jednom pitamo- je li na bilo koji način sudjelovao u Domovinskome ratu? Ako jeste, što se srami da to ne napiše i razjasni. Osim toga, nakon ovog i ovakvog odgovora ministra Grčića, general Lukić je izjavio da ne odustaje ni od jedne izgovorene riječi i još jednom teško optužio Grčića. Prvo što bi Grčić trebao napraviti je to da tuži generala Lukića, a to ovaj nigdje i ne spominje. Zašto? Tim više što je to iznimno teška uvreda i kleveta.

[ad id=”68099″]

Dakle, ministre Grčiću, gdje ste bili i što ste sve radili u vrijeme Domovinskoga rata, zbog čega je to poglavlje u vašem službenom životopisu ostalo prazno, zbog čega vas teško optužuje „anonimac“ general Lukić, i naposljetku hoćete li podnijeti tužbu i kada protiv generala Lukića koji vas je navodno javno oblatio i uvrijedio?

To vas pitamo, a ne o nikakvim vašim poslovnim uspjesima, kad njih ionako – nema.

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari