Connect with us

Komentar

PAVKOVIĆ: Plenković treba odustati od tv-sučeljavanja s Milanovićem, koji melje praznu slamu

Objavljeno

on

U zadnje vrijeme iznimno se mnogo govori o tv-sučeljavanju čelnika SDP-a i HDZ-a, odnosno Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.

Međutim, naše je mišljenje da do toga ne treba doći! Naime, na taj način SDP- u, a poglavito Milanoviću se daje pažnja i značaj koju ne zaslužuje. Osim toga, što nam to novo ima reći čelnik stranke koja je nasljednik one u kojoj su djelovali zločinci poput  Mustača i Perkovića?

Ponovno ćemo slušati o „zločinačkoj organizaciji“, o tome kako će jedino i isključivo nasljednici Tita i partije „spasti državu“, kako nemaju pojima tko je nacrtao kukasti križ na nogometnom stadionu Poljud u Splitu, kako će i dalje održavati komunističke derneke od Kumrovca do Srba, pa sve do toga kako će  plesati srpska kola s onima koji su bili agresori na Republiku Hrvatsku te da je Hrvatska vojska činila „zločine“ i u Bosni i Hercegovini!

A to da će „izmisliti“ novih 100 ili 200 tisuća radnih mjesta i slične gluposti već smo se naslušali. I toga nam je dosta! Dosta!

Neka se Milanović sučeljava sa HOS-om, Mostom i brojnim drugim političkim organizacijama koje će sudjelovati na predstojećim parlamentarnim izborima.

Naravno, ako i oni žele slušati unaprijed propalu politiku!

Hrvatska i Hrvati više nemaju volje ni želje za eksperimentima!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR