Connect with us

Reagiranja

Pavković: Stop agresiji klauna i njegovih ekstremnih ljevičara

Objavljeno

-

Specijalni rat protiv hrvatskih branitelja, stradalnika i članova obitelji iz hrvatskog Domovinskoga rata koji već više od sto dana protestiraju u šatoru, u Savskoj 66, u Zagrebu – nastavlja se.

Naime, sada je prema pisanju medija (Nacional, 2. veljače 2015.) među branitelje “pao” nekakav Zoran Erceg te se ničim izazvan počeo buniti i protestirati protiv onih koji traže čast i dostojanstvo hrvatske borbe za slobodu, pa jadnik, koji ugledne i istinske branitelje pogrdno naziva “Šatorašima iz Savske” oko sebe okuplja ljude koji se ne slažu s prosvjedom i načinom na koji se on provodi. To je njegovo demokratsko pravo, tim više što se predstavlja i kao hrvatski branitelj. Međutim, on ovim časnim ljudima javno poručuje: “Dosta je: Stop agresiji šatordžija iz Savske” te dodaje: “Ja vas se ne bojim!”. Uz to treba reći da po njemu u Savskoj 66 “ustrajno protestira nekakva desničarska skupina”, kojoj je cilj (da ti pamet stane!) “rušenje ustavnopravnog poretka u Republici Hrvatskoj”.

Pa, tko je taj Erceg koji se ponaša kao da je pao s kruške? Njemu stvarno nitko ništa ne želi, a još manje mu prijeti. Riječ je o nekom najvjerojatnije “oboljelom” čovjeku, kojem bi bilo najbolje da ode na liječenje.(poglavito ako je stvarno pao s kruške). Taj i takav poručuje- Ja vas se ne bojim! A tko se boji tebe “pomozbog” junače i tvojih praznih, sramnih riječi?

Inače, za tog i takvog Ercega, inače ekstremnog ljevičara, prvi put se javno čulo krajem lipnja 1994., kad je kao član Dalmatinske akcije (predsjednica dr. Mira Ljubić-Lorger) bio optužen na splitskom Vojnom sudu za terorizam i nedopušteno držanje oružja, odnosno za “miniranje prostorija Dalmatinske akcije pri čemu su oštećene i prostorije Književne zajednice “Tin Ujević”. Još s dvojicom tadašnjih svojih “suboraca” ove lijeve političke stranke bio je okrivljen i da je “neovlašteno nabavio i držao veće količine vatrenog oružja i municije”. Ova minorna stranka je tvrdila da je riječ o montiranom političkom procesu te da očekuju ostavku tadašnjeg ministra unutarnjih poslova Ivana Jarnjaka, što se naravno nije dogodilo.

Gospodin “Ja vas se ne bojim” potom je nema tome dugo upao u novu aferu. Optužili su ga Željko Baričević, Snježana Kraljević i Anita Birimiša da je u Splitu, u prostorijama svoje Fotoakademije (?) sakupljao nekakvu humanitarnu pomoć od koje je navodno dobar dio zadržao za sebe, pa su navedeni ljudi to iznijeli u medije sa željom (kako su napisali) da”spriječe svaku eventualnu, buduću pohlepu, krađu i samopromociju preko leđa nezaštićenih i nesretnih”, što je bila teška pljuska ovom provokatoru.

Erceg, koji je navodno i sam hrvatski ratni vojni invalid, laže, vrijeđa i kleveće, poglavito da “Branitelji iz cijele Hrvatske ustaju protiv prosvjeda “šatoraša”iz Savske” te da tim prosvjedima mora doći kraj.

Preporučili bi mu da dođe u šator u Savsku 66. Tamo će, ako ništa drugo, susresti istinske Junake hrvatskog Domovinskoga rata, neprodane duše, kakav primjerice nije on, tim više što nikada nije kasno da poput ministra Matića – ozdravi.

A to što na svom osobnom profilu skuplja potpise istomišljenika to je njegovo demokratsko pravo. Međutim, mnogi pljuju, ali se ne usude potpisati. Boje se. Nisu kao Erceg.

Da sutra branitelji iz Savske 66 i njihovi istomišljenici na isti način počnu sakupljati potpise podrške svi ercegi u svega nekoliko sati otplivali bi Savom, odakle su navodno pretežno i došli.

No, kako bilo da bilo, ova akcija nekakvog jadnog i čudnog ekstremnog ljevičara ima zadatak izazvati pomutnju u Savskoj 66, napraviti cirkus, a kad je baš riječ o tome nije ni čudno što ima podršku “iz sata u sat”.

Klaunovi su uvijek dobrodošli.

Mladen Pavković,

[ad id=”40551″]

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari