Connect with us

Politika

Pavliček poručio Pupovcu: Upravo ste vi gospodine Pupovac politički piroman

Objavljeno

on

Saborski zastupnik Suverenista Marijan Pavliček osvrnuo se u slobodnom govoru na nedavni incident u Vukovaru u kojem je napadnut 13-godišnji dječak te Miloradu Pupovcu (SDSS) uzvratio kako je upravo on politički piroman čija se politička opcija hrani na takvim incidentima.

„Upravo ste vi gospodine Pupovac politički piroman, jer se vaša politička opcija hrani na ovakvim incidentima, inače ne bi imala svrhu postojanja“, poručio je Pavliček Pupovcu koji je, kaže, osudio taj incident ali je istovremeno za taj i brojne druge incidente optužio aktualnu gradsku vlast i njega osobno za tzv. političko piromanstvo.

Pupovcu je poručio i da on svojom politikom radi najveće zlo, prvenstveno svojoj zajednici. „Vi, pod izlikom zaštite nacionalnih manjina, podržavate status quo i vršite segregaciju vlastite nacionalne manjine u Vukovaru“, rekao je zastupnik koji je detektirao i gdje leži pravi uzrok sukoba.

„Leži ovdje, u zakonima koje je donio Hrvatski sabor, u Državnom pedagoškom standardu osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja koji je omogućio segregaciju djece na nacionalnoj osnovi“, rekao je Pavliček i najavio da će, možda i prije ljetne stanke pokrenuti inicijativu za promjenu spomenutog Standarda kako bi se omogućilo da djeca nacionalnih manjina idu zajedno u školu sa većinskim narodom.

Tada nećemo imati ovakve sukobe i incidente, drugačije poglede na nacionalnu povijest, ustvrdio je zastupnik i na listu papira napisao poruku za Pupovca „Protiv odvajanja djece u osnovnim i srednjim školama“. (Hina/K.)

Pripadnik Grobara u Vukovaru istukao dječaka (13) jer je imao masku s hrvatskim obilježjima?!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari