Pavuna: Hrvatska u Europi i Svijetu!

0

Htio sam napisati detaljan članak i “sve” objasniti, ali jutros u molitvi dragi Bog mi šapne; “Budi kratak i jasan!” Jer često objašnjavam, no vidim da su mnogi na riječima Božji, ali im svakodnevnim životom dominiraju redukcionistički materijalizam, neznanje “znanstvenih intelektualaca” promiskuitentni konzumerizam i manipulacije medija. Posljedično, u većini naroda dominiraju lokalni politikanti, posebno socijalni šminkeri, globalistički predatori, bankaroidi lopovi – razni slugani novoga svjetskog poretka.

Zato jasno citiram “magičnu” formulu duhovnog oslobođenja;  O + Bog = Bog! 

Ako smo stvarno 95% vjernici, pa samo 3% nas zaživi teološku istinu Evenđelja, ubrzo ćemo ostvariti osobni i kolektivni raj u Lijepoj Našoj, a i Planetarno, te se svjesno harmonično stopiti u Božji SveMir. A ti razni antikristi i/ili socijalni šminkeri (=politikanti slugani) koji naizgled dominiraju morfogenetskim poljem (podsviješću) tad će spontano nestati, jednostavno se “rastopiti” u koherenciji Polja Ljubavi.

Da, svjestan sam da je mnogima ovo zasad nejasno ili im se čini “nerealno” ali to jest Istina. Jer Mi nismo inteligentni “majmunoidi”, već jesmo multidimenzionalna Božja Bića Svijesti.

Tko razumije, neka ide na duhovne vježbe  kakve je održavao  pater Z. Linić a  održavaju ih i drugi časni Svećenici. “Susret sa Živim Bogom” dr. T Ivančića budi duhovnu dušu. A ostali, čak i domoljubi, nastavit će manifestirati iluzije (često sotonske) i “boriti” se s izgubljenim dušama, neosvještenim “intelektualcima”, “belosvetskim” sluganima globalizacije. Pokušavati “izborima” promijeniti Hrvatsku je poput osvajanja prometnica zemlje tenkovima i topovima, bez podrške organizirane telefonske mreže. Neprimjereno! 

Privremeno je naš Planet orwellovski okupiran, četverodimenzionalno manipuliran. Nedjelotvorne su razne “akcije” i diskusije o tome kako promijeniti naciju “boljim”, “domoljubnim” mravima, izguravanjem “crvenih” mrava iz “našeg” mravinjaka!

Sjetimo se “oslobađanja” iz boljševizma devedesetih; pa i dan-danas “humanoidi” istoga mentalnog sklopa i dalje “vode” naciju! Takve osobe ne mogu, a ni ne znaju, manifestirati boljitak.

No, 3% koherentno umreženih svjesnih osoba u Božjoj Providnosti može inducirati istinske promjene, upravo duhovnom “tehnologijom”; Oprost i Ljubav – Put, Istina i Život. 

U ratu smo redovito molili krunicu, zar ne? Probudimo se, kako nas jasno poziva Gospa, podignimo osobnu svijest i primimo Dar Duha Svetoga i zaživimo Ljubav u Akciji; “Isus Krist jest Pobjednik i zato pobjeđujemo, Mi = Božje “nule!”

dr. Davor Pavuna/Hazud.hr

facebook komentari