Connect with us

Politika

Peđa Grbin neugodno iznenađen: ‘Ispričavam se svima, radi se o evidentnoj pogrešci…‘

Objavljeno

on

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak se ispričao svima koji su se osjetili povrijeđenim kartom Hrvatske, na kojoj su ‘anektirani’ dijelovi Srbije i Crne Gore, a koja je objavljena u predizbornom newsletteru stranačkog kandidata Joška Klisovića za gradonačelnika Zagreba.

„Na žalost, prilikom izrade newslettera dogodila se pogreška, za koju su oni koji su je skrivili preuzeli odgovornost. Koristim ovu priliku kako bih se ispričao svakome koga je pogrešna karta na bilo koji način povrijedila“, kazao je Grbin.

Predizborni „Mirni newsletter Zagreba“, kako je naslovljen materijal Joška Klisovića, „mirnog čovjeka Zagreba“, što je njegov moto u kampanji na svoj e-mail adrese dobilo je nekoliko tisuća članica i članova zagrebačkog SDP-a.

Na spornoj karti istočna granica Hrvatske završava kod Zemuna, neposredno pred Beogradom, dok je na jugu unutar Hrvatske završila Boka Kotorska, susjedne Crne Gore. Karta je poslužila kao ilustracija uz tekst u Klisovićevu newsletteru pod naslovom „Žao mi je što premijer tako brzo ne reagira na ključne probleme u državi“. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari