Pratite nas

Reagiranja

Peđa Mišić: Ako ste Vukovaru ikad htjeli, a znam da jeste, pomozite sad

Objavljeno

na

Ma što će nama neprijatelji

Toliko analiticara, prognozera, gatara, ma stvarno, upitam se kad će smak svijeta

Čovjek, mlad čovjek, Hrvat, domoljub, vukovarac usudi se usprotiviti mašineriji koja nas melje godinama, izložiti sebe,obitelj, egzistenciju
A vi tako
Ma upita se čovjek, niste vi bolje ni zaslužili

Istina većina vas je ipak suzdržana, razumijem.

Sto puta su nas prevarili.

Ali kako da čovjek i pokuša nešto promjeniti, kad prije nego je izgovorio, pojedinci već znaju, što je htio reći

Pa sad ovako gatare moje, ili ste za ili protiv

Maglu mi prodavati nemojte
Isto tako u svim udrugama u statutu pise

PROMICANJE VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA
BRIGA I SKRB O BRANITELJIMA TRAŽENJE NESTALIH, NASILNO ODVEDENIH HRVATSKIH BRANITELJA

Pa zar ovako vi to sami sebi dajete potporu, licemjerno
Ali da skratim prosvjed bez političkih konotacija je 13. 10. u Vukovaru
Ili ste za ili vas ne zanima
Ostalo je maltretiranje inteligencije
Hvala,ja sam uz Ivana i Marijana

Ako ste Vukovaru ikad htjeli,a znam da jeste, pomozite sad!

Peđa Mišić

Višnja Starešina: Penavin izazov Plenkoviću ili tko vlada Hrvatskom

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Građanski savez, bošnjačka ekstremistička stranka, nastavlja zastrašivati Bošnjake

Objavljeno

na

Objavio

Građanski savez, bošnjačka ekstremistička stranka, koja podupire izbor Željka Komšića bošnjačkim glasovima za hrvatskog člana Predsjedništva nastavlja zastrašivati Bošnjake klevećući HDZ BiH i kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr Dragana Čovića, kako bi ih mobilizirala da ponovo majoriziraju Hrvate, piše Hrvatski Medijski Servis.

Iako ih je izbacio iz Demokratske fronte Komšić je prihvatio podršku Suljagića i Komšića i njihovu huškačku retoriku.

Čovićevo upozorenja kako se vlast u Federaciji BiH i na razini BiH neće moći formirati ukoliko se ne izmjeni Izborni zakon, što je činjenica na koju upozoravaju i mnogi pravni stručnjaci, Građanski savez javnosti predstavlja kako “implicitne prijetnje nasiljem” koje dolaze iz tabora Dragana Čovića i stranke ( HDZ BiH) koju uvredljivo nazivaju “sljednicom udruženog zločinačkog poduhvata”.

-Čovićeva izjava kako će korištenje prava građanske većine da bira u skladu sa postojećim Ustavom dovesti do krize još je jedna u nizu prijetnji koje ukazuju na postojanje jasnog plana da se zemlja nakon izbora gurne u proces disolucije, stoji, među ostalim u priopćenju GS-a.

Podsjetimo čelnici ove stranke Emir Suljagić i Reuf Bajrović autori su teza o “osovini zla Dodik- Čović”, koju treba uništiti izborom Komšića bošnjačkim glasovima za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Kako bi mobilizirali Bošnjake da glasanjem za Komšića majoriziraju Hrvate, Građanski savez ide toliko daleko da plaši Bošnjake kako im Čović “priprema aparthejd” i “novi genocid”, te kako ih “namjerava ograditi žicom”. Tim opasnim klevetama i izmišljotinama Građanski savez dodao je još jednu- sada tvrdi kako će ih Čović, ni manje ni više, nego “ograditi Pelješkim mostom”.

-Jedan od projekata koji Čović ima na umu – i zdušno ga podržava – je i tzv. Pelješki most, koji zapravo nije most, nego zid čija je jedina svrha da bude prvi u nizu zidova koje on uz podršku Hrvatske planira podići oko građanske većine u Bosni i Hercegovini.Čoviću građani BiH nisu problem kao takvi: njegov problem je naš uspravan hod. Njemu i HDZ-u smo prihvatljivi jedino na koljenima i u klečećem položaju, stoji u huškačkom priopćenju GS-a.

Iz ove stranke okomili su se i na sve one koji ih ne podupiru u njihovom širenju mržnje prema Čoviću i HDZ-u BiH, koje podupire tri četvrtine Hrvata u BiH.

-Mi u Građanskom savezu smo već godinama mete napada, u pravilu podlih i bezočnih, ne samo HDZ-a, nego i njihovih sarajevskih telala i znamo samo jedno: ustupci političarima kao što je Čović i ideologijama kao što je ideologija udruženog zločinačkog poduhvata nikad ne daju rezultate, nego samo i isključivo pothranjuju njihove apetite, navodi se u priopćenju bošnjačkih radikala. (HMS)

Kao dodatak, u naslovu donosimo dio izlaganja Emira Suljagića (koji se druži s pametnim ljudima) u kojem upozorava na “Novi Genocid”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Zekanović: Ovog trenutka se u hrvatskim šumama nalaze stotine migranata!?

Objavljeno

na

Objavio

Radio Mrežnica

Više od stotinu migranata privela je krajem proteklog tjedna slovenska policija na području policijskih uprava Kopar i Novo Mesto, a 29 ih je već vraćeno Hrvatskoj, objavilo je u ponedjeljak ravnateljstvo policije u Ljubljani.

Na području Kopra pri ilegalnom prijelazu države granice s Hrvatskom zatečeno je 72 ljudi, ilegalnih migranata iz Alžira, Pakistana, Iraka, Somalije, Sirije, Afganistana, Indije, Irana, Jemena, te Maroka, Palestine i Tunisa.

Njih 43 odmah je izrazilo namjeru da u Sloveniji zatraže azil, a 29 ih je po navodima slovenske policije vraćeno u Hrvatsku.
Na području Novog Mesta koja otkriveno je i privedeno 36 migranata iz različitih afričkih i azijskih država, a postupci s njima još nisu završeni.

Prema podacima slovenskih vlasti, s današnjim je danom u Sloveniji 266 stranaca koji su u toj državi zatražili dobivanje statusa međunarodne zaštite.

Dakle, njih 100 kao i tisuće drugih prošli su kroz našu Hrvatsku. Prosječni prolazak kroz Hrvatsku iz BiH do Italije traje 5 dana, što bi značilo da se i ovog trenutka u hrvatskim šumama nalaze stotine migranata, komentirao je Hrvoje Zekanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari