Connect with us

Politika

Penava: Cijela priča je konstruirana

Objavljeno

-

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u Dnevniku HTV-a zahvalio se Stephenu Nikoli Bartulici na isprici koju je uputio na platformi X dodajući kako je cijela priča svima naštetila, ali istovremeno vjeruje da će nakon svega biti još jači te nastaviti ostvarivati izvrsne rezultate.

Nakon toliko stresa, tolike potrošnje pred parlamentarne izbore i pred europarlamentarne, jasno da je bilo dosta emocija, da je dosta bilo pritiska, da je bilo i pucanja pod tim pritiskom, ali jasno je kao i dan da nam je ovo svima zajedno naštetilo. Svi smo mi ljudi, svi griješimo i definitivno ćemo iz ovoga izaći svi zajedno jači i nastaviti ostvarivati izvrsne rezultate kakve smo ih ostvarivali i do sada, kazao je Penava.

Čelnik DP-a potvrdio je da se osobno nije čuo s Bartulicom, ali da jesu ostali članovi stranke.

Uz sve okolnosti, gospodin Bartulica nalazi se u teškom trenutku vezano za svoju obitelj, konkretno brata, i u tom smislu stojimo uz njega i činimo sve da olakšamo tu poziciju. Za nas je ova priča zatvorena i nastavljamo dalje, kazao je Penava.

Naglasio je kako je svima jasno da je ovo bila jedna spacijalno-ratovska operacija kako se ne bi pričalo o pobjedama i uspjesima Bartulice i DP-a.

Cijela priča je konstruirana. Umjesto da pričamo o uspjehu DP-a, izuzetno dobro ostvarenim preferencijalnim glasovima gospodina Bartulice, imali smo kanonadu sa svih strana, vezano za taj ferrari i ove ljude, doduše u velikoj mjeri svojom greškom, ali jasno je tko je bio organizator tog scenarija, rekao je Penava pa prigovorio da se Domovinski pokret s ostvarenim rezultatima u anketama uvijek gura na začelje.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas