Connect with us

Gospodarstvo

Penava: Ponosni simbol grada heroja, vukovarski vodotoranj, posjetile su stotine tisuća ljudi te je postao okosnica memorijalnog turizma Vukovara!

Objavljeno

-

Ponosni simbol Grada heroja, Vukovarski vodotoranj, iza sebe ostavlja još jednu uspješnu godinu! Od otvorenja broji ukupno 327.218 posjetitelja, od čega je prošlogodišnjih 117.090 posjetitelja. Prihodi Vukovarskog vodotornja su u 2023. godini za 19 posto veći od prihoda 2022. godine, a prošle godine ostvarena je dobit od 450.000,00 eura.

Predsjednik DP-a i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penavaobjasnio je kako su godinu obilježile i brojne manifestacije te novi sadržaji, te kako je u tijeku i dogradnja suvenirnice koja će dodatno poboljšati kvalitetu turističke ponude.

”Vukovarski vodotoranj postao je okosnica memorijalnog turizma Vukovara te smo ponosni na njegovu posjećenost i rezultate poslovanja, a osjećaji koje posjetitelji u pisanom tragu ostavljaju prilikom upisivanja u knjigu dojmova govore o njegovoj veličini i važnosti”, poručio je Penava.

Ivan Penava

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari