Pratite nas

Pregled

Perković ‘propjevao’, Evo koja je sve imena otkrio…

Objavljeno

na

Po zahtjevu rodbine pokojnika, jedan od najzaštićenijih udbaša u Hrvatskoj Zdravko Mustač unatoč odlukama žalbenog vijeća po nalogu Vrhovnog suda mora biti izručen Njemačkoj. 

Naime, hrvatski mediji su se bazirali na samo jedan slučaj nazvavši ga Lex Perković, no nije samo Perković u pitanju, te je ”Lexova” mnogo.

Josip Perković je ipak progovorio o ulogama Mike Špiljaka, sina mu Vanje Špiljaka, Zdravka Mustača i ljudima povezanima sa INA-om, kako doznaje udarno.com iz izvora njemačke istrage.

Vjerojatno je zasad nekima nejasno kakve su uloge imali, no Perković je spomenuo ova imena: Vesnu Pusić, Radimira Čačića, pokojnog Željka Malnara, Ninoslava Pavića, Gorana Štroka, Slavka Linića i Slavicu Radić Ecclestone, donosi udarno.com. 

Dok ne rasvijetli ergelu udbaških krvnika Njemačka neće odustati ni po cijenu najnižih ucjena hrvatskih političara. Njemačkim pravosudnim organima osobni neprijatelji postali su svi koji su štitili Josipa Perkovića.

Svoje stavove o društvenoj situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska, udarno.com-u je iznio pravaš Denis Šešelj koji se bavi tematikom UDBINIH zločina: “Stanje u državi je u prijelomnom trenutku. Osjeća se ”devedeseta”. Kao da riješavamo neke zaostale odnose u obitelji. Svađa se raspirila. Podijelili smo se. Po meni, oni koji su doveli do ovog stanja sada se ”pregrupiraju”, stvaraju nove ćelije kroz koje bi održali stanje kakvo je bilo do sada s ciljem da narod još jedan put ”zavrte” u smjeru svog interesa. U svemu tome su jako bitni mediji koji prešućuju ili čak lažno prikazuju ”političke face” koje bi trebale bit izložene narodu na svim idućim izborima. Upravo zbog medijskog favoriziranja možemo reći da su neanoimni pojedinci proizišli iz udbaških ”kužina” koje vrlo dobro osmišljavaju nove ešalone.

Dok ja i slični meni raskrinkamo jednu kariku oni montiraju još pet sličnih. Uz nedostatke koje nosi neimaština tj. slaba financijska situacija postoji i pozitivni učinak besparice. Novac im je vrlo bitan da bi vrtili i dalje. Ukoliko glasamo za jedne i druge bojim se da je to sve isto. Dapače, čak mislim da bi HDZ mogao bit’ i neka promjena a Savez teško. Ne daj Bože da netko misli da favoriziram HDZ ali realno kažem. I lideri HDZ-a i Saveza vuku korijene od onih koji su pljačkali i pretvarali društveno u svoje osobno. U oba dvije grupacije imam prijatelje ili bolje reć poznanike ali po njihovu nesreću moram reći pravaški. Ako hoćete pojedinačno da ih seciram ne bi bio problem, ali uistinu ne vidim nikakvu potrebu. S tim da moram napomenuti da i jednoj i drugoj grupaciji postoje ljudi koji su po meni zalutali al to je već njihov problem”, tvrdi Šešelj, donosi udarno.com.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Majka i brat vukovarskog heroja Jeana Michela Nicoliera navijaju danas za Hrvatsku!

Objavljeno

na

Objavio

Lyliane Fournier i Paul Nicolier, majka i brat Jean-Michela Nicoliera 

Paul je, baš kao i njegova majka Lyliane koji su nakon Jeanove smrti Hrvatsku prigrlili kao svoju Domovinu, spreman za pobjedu naše momčadi za koju zdušno navijaju.

Majka i brat vukovarskog heroja Jeana Michela Nicoliera fotografirali su se uoči finala SP-a uz hrvatsku zastavu i tako su poslali poruku da su uz državu za koju je poginuo njihov sin i brat, Francuz kojega Hrvati i danas neizmjerno vole i poštuju

 

Slava ti ratniče dječjeg lica!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Hrvatski generalski zbor čestitao ‘Vatrenima’

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Hrvatski generalski zbor u subotu je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na planetarnom uspjehu koji je sve u Hrvatskoj učinio ponosnima, a generali su u svojoj poruci također poželjeli da taj uspjeh bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države.

Iz Hrvatskog generalskog zbora u čestitki ističu da je hrvatska nogometna reprezentacija ušla u povijest najvećih hrvatskih postignuća.

“Kao što su goloruki hrvatski branitelji, naoružani samo s krunicom i htijenjem za slobodom, počeli jednu pobjedničku priču i završili je veličanstvenim pobjedama u Domovinskom ratu tako su i naši nogometaši, naši vatreni, svoju priču završili briljantnim uspjehom koji će ostati zauvijek upisan u našim srcima i sjećanju.

Mi, generali i admirali okupljeni u Hrvatskom generalskom zboru, istinski smo oduševljeni ovim nevjerojatnim pothvatom koji je sve nas i cijelu našu domovinu vratio u dane sloge i zajedništva, a koji su jedini pravi ključ za bolju budućnost i na tome smo našim vatrenima neizmjerno zahvalni”, stoji u čestitki.

Čestitali su HNS-u, stručnom stožeru, izborniku Daliću i svim reprezentativcima.

“Hrvatskom nogometnom savezu te cijelom vodstvu i stručnom stožeru reprezentacije na čelu s ‘nogometnim generalom’ Dalićem i svim herojima koji su se srčano borili na terenu predvođeni kapetanom Modrićem od srca najiskrenije čestitamo na ovom planetarnom uspjehu koji je sve nas učinio ponosnima.

Neka ovaj uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države”, poručili su iz Hrvatskog generalskog zbora.

(Hina)

 

Hrvatska vojska ‘Vatrenima’: Vi ste Hrvatska: srce junaka i osmijeh pobjednika

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori