“Perkoviću, ti ne samo da si genijalan ti si neokrunjeni vladar Hrvatske”

  2

  Dok Vrgorske nindže ovih dana pokušavaju u cijeloj napaćenoj naciji vratiti osmijeh na lice uz poruke „Vi ste genijalni“, jednom drugom genijalcu i njegovom odvjetniku ne silazi osmijeh s lica. Zato, evo jednog prijedloga, pošaljite i Perkoviću poruku- Perkoviću ti si genijalan!

  Zaslužio je čovjek sve pohvale, jer uspio je, uz pomoć vjernog odvjetnika Nobila, suspendirati ustav i zakone. I to ne samo hrvatske već i europske. Uspio je u vlastitu službu staviti DORH, sudove, MUP, civilne i vojne obavještajne službe, a bude li trebalo vjerojatno će ga braniti i ona dva preostala miga 21, pod pretpostavkom da uspiju poletjeti.

  Perkoviću ti ne samo da si genijalan ti si neokrunjeni vladar Hrvatske. Sve službe, svi resursi i svi činovnici ove zemlje u tvojoj su službi. Čime si nas to tako zadužio? Pa Gotovinu i Markača koji su nas vodili do slobode progonili smo kao bijesne lisice po šumama i gorama, a tebe ne damo. Koje su tvoje zasluge pa smo ti cijelu državu stavili na raspolaganje? Nijemci te optužuju kako si naredio i proveo likvidaciju političkog emigranta. Istragom je utvrđeno kako to nisi učinio zbog nekih velikih patriotskih razloga nego kako bi zaštitio lopuže u redovima diktatorskih obitelji Broz i Špiljak. Logikom dolazimo do zaključka kako Hrvatska i danas, odbijajući izručiti Perkovića, štiti kriminal nekadašnjih komunističkih despota.

  Dok se cjelokupni državni aparat, pod zaštitom prava i ustava, pretvara u zločinački stroj za zaštitu ubojica i kriminalaca u Karlovcu taj isti državni represivni aparat demonstrira silu na ostarjelom bračnom paru Ozimec. Pretučeni bračni par izbačen je, sve po slovu zakona, na ulicu iz svog jednosobnog stančića.

  Sve to Hrvati gledaju i slušaju, shvaćaju i šute. Njih se to ne tiče dok oni, osobno, nisu oštećeni, a tek tada mole i kume za pomoć. Hrvatskom je zavladala ona zlokobna hrvatska šutnja. Ista ona šutnja koja je stoljećima Hrvate držala u pokornosti, držeći ih u vakumu, odvojene jednog od drugog. Susjed odvojen od susjeda, brat od brata, rođak od rođaka, Hrvat od Hrvata. Hrvati su cijepljeni od suosjećanja, zajedništva, brige za bližnjega i opće nacionalne interese. Zatvoreni u svojim izbama, odsječeni u vlastitom svijetu nemaju niti će skoro imati interesa boriti se za zajednički cilj.

  Ima li pogodnijeg trena za tuđinca? Teško će igdje pronaći bolju koloniju u kojoj narodom upravlja vlada koja bi najradije da se taj narod ne zove tako kao što se zove. Gdje još možete pronaći državu i narod gdje vlada po slovu zakona rasprodaje državnu imovinu, a od tih novaca svojim članovima daje kredite uz minimalnu kamatnu stopu.  Niti jedan dušmanin nam u povijesti nije naštetio kao zlokobna hrvatska šutnja, ako nam išta presudi kao državi i narodu biti će to upravo šutnja, a onda i ne zaslužujemo postojati kao država i narod.

  Željko Primorac/hrsvijet

  facebook komentari

  • peppermintt

   riba s glave smrdi…..tako i kukurikavci..

  • peppermintt

   riba s glave smrdi…..tako i kukurikavci..