Pernar i Živi zid odbili pomoći ženi jer se nije htjela javno odreći HDZ-a

  2

  Aktivist udruge Ivan Pernar u objavi na službenoj stranici udruge navodi kako su ženi ponudili pomoć ako se odrekne stranke, pokaje zbog članstva u njoj i osudi politiku koju zagovaraju

  zivizid

  Udruga Živi zid koja pomaže ljudima kojima prijeti deložacija, odbila je zahtjev za zaštitom, jer se žena koja bi danas mogla biti izbačena iz svog doma, nije javno htjela odreći HDZ-a, stranke u kojoj je već 20 godina.

  Aktivist udruge Ivan Pernar u objavi na službenoj stranici udruge navodi kako su ženi ponudili pomoć ako se odrekne stranke, pokaje zbog članstva u njoj i osudi politiku koju zagovaraju, a nakon što je to odbila, udruga je odlučila kako obitelji Šepić iz Sesveta neće pomoći.

  Pernar je najavio i kako će sutrašnju deložaciju snimiti ‘kao opomenu drugima koje su posljedice lojalnosti režimu’.

  U nastavku pročitajte cjelokupnu izjavu:

  “Danas se prvi put dogodilo da je obitelji koju deložira kreditni sustav odbijen zahtjev za našom zaštitom. Naime, žena čiju se obitelj deložira članica je HDZ-a. Unatoč tome, mi smo je htjeli braniti, ali pod uvjetom da se javno (pred kamerom) odrekne HDZ-a, osudi politiku koju oni zagovaraju i pokaje zbog članstva u toj organizaciji.

  Nakon što je više puta odbila prihvatiti naš uvjet, uzeo sam komad papira i napisao “biti lojalan HDZ-u i biti deložiran” i odmah ispod toga “odbiti poslušnost HDZ- i biti spašen od deložacije“. Žena je potom počela pričati o tome kako je već 20 godina u HDZ-u i da ih se ne može odreći. Upozorio sam je da će to sa sobom povući određene posljedice, ali je rekla da će, ako mora, radije biti deložirana nego se odreći HDZ-a. Samim time, sutrašnju deložaciju nemamo namjeru spriječiti, već ćemo je samo snimiti kao opomenu drugima koje su posljedice lojalnosti režimu.

  Ivan Pernar

  facebook komentari