Connect with us

Nebuloze

Pernar Mesićevim stopama: Moja poruka Hrvatima u BiH – Herceg Bosna ne bi riješila probleme

Objavljeno

on

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar osvrnuo se na položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini:

“Moja poruka Hrvatima u BiH, mnogi od vas su uvjereni da bi hrvatski entitet riješio vaše probleme i sa čežnjom se sjećate Herceg Bosne, međutim, sjetite se Republike Srpske – Srbi imaju svoj entitet i autonomiju, ali što imaju od toga. Propadaju i nestaju kao da je nemaju.

Republika Srpska nije riješila probleme Srba u BiH, niti bi Herceg Bosna riješila probleme Hrvata, jedina razlika bi bila u tome da bi “naši” imali monopol da vas kradu.

Jedino rješenje za Hrvate, Srbe i Bošnjake je monetarni suverenitet i zajednička vlastita valuta bez koje ste osuđeni na dužničko ropstvo i ekonomsku propast bez obzira na narodnost i entitet u kojem živite.

Ljudi bježe iz BiH iz ekonomskih, a ne nacionalnih razloga, a glavna prepreka vašoj ekonomskoj slobodi su vaši izabrani predstavnici koji su korumpirani i služe Briselu i Washingtonu umjesto vlastitom narodu.

Iz ekonomskog ropstva i propasti možete izaći samo promjenom politike Centralne banke BiH, a ona se nalazi u Sarajevu, zato sam rekao da tamo treba tražiti rješenje za vaše probleme”, poručio je Pernar na fb-u.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR