Connect with us

Nebuloze

Pernar nastavlja s antihrvatskim ispadima

Objavljeno

on

“Zbog politike Vašeg oca koji se bezbroj puta sastajao s ratnim zločincem i širiteljem velikosrpske ideje Slobodanom Miloševićem i dogovarao podjelu Bosne, došlo je do besmislenog rata između HVO-a i Armije BiH, a koji je doveo do stradanja i patnje hrvatskog naroda u BiH”, rekao je jučer u Saboru zastupnik Živog zida Ivan Pernar Miroslavu Tuđmanu.

Tuđman je odmah upozorio predsjednika Sabora Božu Petrova kako Pernar krši zakone i Ustav Republike Hrvatske.

Nakon svih objeda i laži o agresiji i podjeli BiH koji su dolazili od nositelja hrvatske političke moći – kao što je bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, bivši predsjednik Mesić i drugi u Hrvatskom saboru – nakon nekoliko godina pojavila se osoba koja nekažnjeno širi te neistine i prima plaću na račun države o kojoj na isti način ne govore čak ni Vučić i Nikolić. Ipak, na neki način to je i dobro, jer se time raskrinkava tko je Ivan Pernar i njegova stranka Živi zid.

Hrvatski birači prije izbora nisu ništa znali o stavu Živog zida o ovim temema – o kojima je odavno sve rečeno, ne samo Ustavom RH, već i Deklaracijom o Domovinskom ratu i drugim aktima RH – pa se sada postavlja pitanje zašto je Živi zid šutio o tome u predizbornoj kampanji.

pernna

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR