Connect with us

Komentar

Pernar: Navukao sam bijes mnogih ljevičara na sebe

Objavljeno

-

Napisao je jedan čovjek da ne progone ljevičari samo mene, nego svakoga tko ne misli kao i oni.

I to je istina, nije slagao ništa čovjek. Igrom slučaja sam ja u poziciji u kojoj jesam, ali na mom mjestu je mogao biti bilo tko od nas. Realno gledano ono što ja govorim znaju već i vrapci na grani, ali trebalo je kupit kartu, otić do Ndole i to ponovit na sudu,

I da je bilo tko od vas došao na sud kao svjedok (umjesto mene), svejedno bi vas sluganski mediji cipelarili jer odbijate plesati kako oni sviraju.

Ne napadaju oni mene jer se ja zovem Ivan Pernar, nego zato jer dijelim iste stavove kao i vi. Da imam druge stavove i svjedočim njima u korist bacali bi lovorike po meni i dizali me u nebesa. Problem dakle nije osobne naravi nego ideološke.

Time što sam otišao u Zambiju i propjevao na sudu navukao sam bijes mnogih ljevičara na sebe.

Ali ko ih šiša, meni je zabava s njima se natezati i gledat ih kako sami sebe sramote naslovima poput “Fejker Pernar otpao s liste svjedoka”.

Ono što vam hoću reći je sljedeće, nisam nikakav junak, napravio sam ono što je trebalo napravit i to sam napravio uz pomoć mnogih od vas. Bez vas nikad ne bi dogurao do Ndole.

Ovo je timski rad i igrom slučaja imao sam takvu obiteljsku situaciju da sam imao viška vremena za boravak u Africi, da nisam ja otišao siguran sam da bi netko drugi jer tako je to uvijek u životu. Uvijek se nađe netko tko odradi posao koji treba odradit.

Uglavnom, jedva čekam da se vratim i da vas zagrlim, da se nasmijemo zajedno i feštu napravimo. Falite mi ljudi!

Nadamo se dakako svi zajedno pozitivnom ishodu suđenja ali ono neće doći samo od sebe. Molite se večeras da sutkinja ima dovoljno mudrosti da shvati cijelu priču i da presuda bude kakvu svi željno iščekujemo, komentirao je Ivan Pernar na facebooku.

Odvjetnik Mišetić o licemjernom zgražanju oko svjedočenja Pernara: Pitam vrijedi li isti standard i u Haagu?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas