Connect with us

Komedija

‘Pernar se bori za prava žena, pa ga žene moraju iznositi iz sabornice’

Published

on

Počela je sjednica Hrvatskog sabora. Premijer Andrej Plenković podnijet će godišnje izvješće o radu Vlade, a nakon toga je na dnevnom redu oporbeni prijedlog o izglasavanju nepovjerenja ministru zdravstva Milanu Kujundžiću. Još se ne znaju detalji premijerova govora, ali pretpostavlja se da će se osvrnuti na gospodarske i političke rezultate rada svoje Vlade u proteklih godinu dana.

No na samom početku sjednice dogodio se incident. Zastupnik Ivan Pernar ustao je te tako prosvjedovao zbog stanja u pravosuđu. Niti nakon desetak poziva da sjedne te opomena, oduzimanja riječi, nije želio sjesti te je Gordan Jandroković pozvao saborsku stražu da ga udalje.

– Vaša namjera je dobiti medijsku pozornost. Imate pravo u slobodnom govoru pričati o ovome o čemu želite govoriti. Dakle, manipulirate. Oduzimam vam riječ zbog toga, kazao mu je predsjednik Sabora koji je potom odredio stanku i pozvao stražu da Pernara iznese iz Sabora.

Nakon prekida novi je incident izazvao zastupnik Mosta Miro Bulj koji je stavio vreću smeća na mjesto ministra zaštite okoliša u sabornici te je na taj način demonstrirao svoje nezadovoljstvo odlukom ministarstva da Čistoća cetinske krajine preuzima vrgorački otpad.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari