Connect with us

Komedija

‘Pernar se bori za prava žena, pa ga žene moraju iznositi iz sabornice’

Objavljeno

-

Počela je sjednica Hrvatskog sabora. Premijer Andrej Plenković podnijet će godišnje izvješće o radu Vlade, a nakon toga je na dnevnom redu oporbeni prijedlog o izglasavanju nepovjerenja ministru zdravstva Milanu Kujundžiću. Još se ne znaju detalji premijerova govora, ali pretpostavlja se da će se osvrnuti na gospodarske i političke rezultate rada svoje Vlade u proteklih godinu dana.

No na samom početku sjednice dogodio se incident. Zastupnik Ivan Pernar ustao je te tako prosvjedovao zbog stanja u pravosuđu. Niti nakon desetak poziva da sjedne te opomena, oduzimanja riječi, nije želio sjesti te je Gordan Jandroković pozvao saborsku stražu da ga udalje.

– Vaša namjera je dobiti medijsku pozornost. Imate pravo u slobodnom govoru pričati o ovome o čemu želite govoriti. Dakle, manipulirate. Oduzimam vam riječ zbog toga, kazao mu je predsjednik Sabora koji je potom odredio stanku i pozvao stražu da Pernara iznese iz Sabora.

Nakon prekida novi je incident izazvao zastupnik Mosta Miro Bulj koji je stavio vreću smeća na mjesto ministra zaštite okoliša u sabornici te je na taj način demonstrirao svoje nezadovoljstvo odlukom ministarstva da Čistoća cetinske krajine preuzima vrgorački otpad.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari