Pernar se zabavlja mobitelom usred Otvorenog

5

U emisiji Otvoreno na temu o budućnosti grada Zagreba, među ostalima, gostovao je i kandidat Živog Zida za gradonačelnika Ivan Pernar. Ni ovu priliku nije propustio a da ne napravi svoj šou.

Ne poštujući goste u studiju i ne prateći raspravu, Pernar je u jednom trenutku tipkao po svom mobitelu. Nije reagirao ni na zamolbu voditelja Mislava Togonala da ugasi mobitel jer smeta mikrofonu i na kritiku kako to nije pristojno.

Na pitanje je li legalno posjećivati djecu u školama i slikati se s njima, Pernar je rekao kako nitko ne vidi ništa sporno u tome što predsjednica posjećuje vrtićku djecu i dijeli im svoje slike i srpske čokoladice.

Na opetovano pitanje jesu li njegovi postupci legitimni ili ne, Pernar je rekao kako je to sugestivno pitanje. Djeca imaju prvo na slobodu. Vi smatrate da moraju biti zatvoreni u nekoj ustanovi šest sati. Postavili ste pitanje koje nema veze s temom, rekao je Pernar obraćajući se uredniku Togonalu te nastavio: “Nisam kriv što vi nemate 167 tisuća fanova na Facebooku, što se djeca ne žele slikati s vama i što nemate nikakvu političku težinu. Nisam lutak koji će sudjelovati u vašoj predstavi.”

facebook komentari

 • rođeni

  redikul, ali s obzirom na emisiju…

 • miro

  Čim sam vidio koji su nevažni gosti a pogotovo pozvati Pernatog da bude na HRTprebacio sam sa na drugi program.njega bi trebali pregledati psihijatri i utvrditi da li takve osobe mogu zastupati druge osobe .

 • Agromentum

  Predsjednica nije član ne jedne stranke, pa mu je usporedba nikakva.

 • Sivooki

  Treba i one koji ga pozivaju pitati s kojom mu namjerom daju besplatnu promidžbu i u koju svrhu…

 • Sivooki

  Gospodine Togonal…..gospodine Togonal…