Connect with us

Komentar

Pernar uzvraća pravobraniteljici: ‘Tužit ću i nju, i Benčić, i ‘posvojitelje’ iz Zambije i suce’

Objavljeno

-

Foto: slika ekrana

“Nakon kaznene prijave koju je protiv mene najavila pravnopraviteljica za ravnopravnost spolova odlučio sam otići do ambasade DR Konga u Beogradu kako bi istjerao pravdu do kraja jer je istina jedino oružje koje imam, za razliku od onih koji me progone te na raspolaganju imaju golemu količinu novca, politički utjecaj, medije, pa čak i neke institucije.

Na neviđen medijski pritisak odgovorit ću još jače nego do sad, te podići kaznenu prijavu protiv svih posvajatelja iz DR Konga (nepoznatih počinitelja) zbog sumnje da su na sudovima predavali krivotvorene dokumente o posvajanju.

Također, podići ću kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ovjere neistinitog sadržaja i zlouporabe položaja i ovlasti protiv svih sudaca (također nepoznatih osoba) koji su donosili rješenja o posvajanju na osnovu dokumenata za koje sumnjam da su krivotvoreni budući da mi je dužnosnik njihove ambasade u Beogradu rekao da oni ne ovjeravaju nikakva posvojenja iz njihove države budući da ista više nisu moguća.

Ne tvrdim da su ti suci krivi, ali mišljenja sam da postoji mogućnost da su kaznena djela počinjena.

Što se tiče pravobraniteljice za ravnopravnost spolova nju ću kazneno prijaviti i zbog sumnje za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Sutra u 12 je presica pred DORH-om gdje ću na medijske napade odgovoriti isključivo argumentima vezanim za aferu Kongo”,  komentirao je Pernar na facebooku.

Pernar je objavio i video s izjavom službenika veleposlanstva DR Kongo u Beogradu:

“Upravo sam bio u Ambasadi DR Konga u Beogradu i pitao kako je moguće da transrodne osobe iz Hrvatske posvajaju djecu iz Konga.
Na moje iznenađenje, njihov predstavnik mi je rekao da su u DR Kongu zabranjena sva posvajanja iz stranih zemalja neovisno o tome je li netko transrodna osoba ili ne i da ne zna što uopće odgovoriti na tvrdnje onih koji tvrde da su posvojili djecu iz Konga.
Tim odgovorom mi je cijela priča oko autentičnosti dokumenata o posvajanju postala još čudnija.
Naravno, uvijek postoji mogućnost da ti papiri nisu krivotvorina, međutim kako bi mogli imati valjane papire ako su posvajanja iz Konga zabranjena?!” – napisao je Pernar.

Pravobraniteljica najavila kaznenu prijavu protiv Pernara

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari