Connect with us

Reagiranja

Pero Ćorić: Ostajemo uz vođu Karamarka!

Objavljeno

on

Most je kontradiktoran. Oni su politička fikcija: nemaju ni odgovornosti, ni stranačke stege.

[ad id=”93788″]

Mi ostajemo uz našeg vođu Tomislava Karamarka – odgovorio je Pero Ćorić iz HSP AS HDZ-ovog koalicijskog partnera na pitanje kako će se postaviti ako Most ode do kraja u podršci opozivu potpredsjednika Vlade.

Ostajemo uz vođu Karamarka. Nismo nikad nikoga izdali, pa nećemo ni njega. Uvjeren sam da Most trenutno nema snage za nove izbore, predosjećam da bi mogli ići na preslagivanje s ljevicom – prognozira Ćorić.

Ljuti ga jer šef HDZ Karamarko žešće ne reagira na prozivke iz Mosta, prenosi Jutarnji list

Smiješno mi je da je Božo Petrov daje ultimatum Tomislavu Karamarku. Zaista mi je to smiješno. Pravi se veći katolik od samog Pape. Osobno sam za nove izbore. I da sam Karamarko, vođa, ne bi više podnosio uvrede i poniženja. On ima obvezu zaštiti interese Domoljubne koalicije – dodaje Ćorić.

Smatra da “politiku vode ljudi koji govore tko je kome ukrao jaje”.

Mi Karamarka držimo za vođu. Ne smije nikako pristati na ultimatum iz Mosta da se povuče s mjesta potpredsjednika Vlade, bio bi to preveliki ustupak. Pa i Vrdoljakova žena posluje s HEP-om. No, mi smo osvojili vlast i šutimo. Vođa Karamarko treba preći u kontra napad i otvoriti Pandorinu kutiju. A ne da Most na mala vrata dovlači tripartitnu Vladu, i da postkomunistički kadrovi vladaju. Čekamo da vođa povuče slijedeći potez i zaustavi daljnju degradaciju sebe i svih nas – poručuje mu Ćorić koji nije zadovoljan ni s potezima premijera Tihomira Oreškovića.

Vidjeli smo se na klubu kad je rekao da polaže račune Bogu i narodu. E, to mu ne pije vodu, jer mi smo ga postavili, a narod je glasao za našu koaliciju, stoga očekujemo da polaže račune nama – poručuje mu Ćorić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari