Connect with us

Politika

Petar Škorić najavio kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a

Objavljeno

on

Petar Škorić, predsjednik GO HDZ-a grada Splita, najavio je danas putem Facebooka svoju kandidaturu za pod predsjednika HDZ-a.

Poštovane članice i članovi HDZ-a,

s ponosom ističem svoju kandidaturu za potpredsjednika Hrvatske demokratske zajednice na unutarstranačkim izborima koji će se održati 15. ožujka 2020. godine.

Srcem i dušom djelujem u Hrvatskoj demokratskoj zajednici od 1989. godine i s njom sam proživio sve njezine uspone i padove, djelujući na različitim razinama, uključujući i dužnost predsjednika druge najveće organizacije u državi, u gradu u kojem HDZ obnaša vlast.

Nakon toliko godina djelovanja i vjernosti stranci svojom kandidaturom, uz potporu Gradske organizacije HDZ Split, želim dati doprinos daljnjem jačanju, izgradnji i razvoju naše stranke, promičući hrvatske nacionalne interese, svjetonazorske i demokršćanske vrijednosti.

Zalagat ću se za važnost svakog člana naše stranke jer jedino uspostavom snažnog unutarstranačkog dijaloga možemo utvrđivati jasan smjer političkog djelovanja kroz koji će se očuvati zajedništvo i politička snaga koja u ovom trenutku izostaje, a koju stranka svojim djelovanjem svakako zaslužuje.

To je najbolji put da našu stranku sačuvamo i organizacijski ojačamo, kako bi postala politička snaga koja će zadržati sve svoje tradicionalne glasače i biti prihvatljiva svim hrvatskim domoljubima.

HDZ je bila i ostala politička snaga koja treba našem narodu osigurati dostojanstvo, ponos i optimizam, a mladima vjeru u bolju i sretniju budućnost.

Zato kroz ovaj unutarstranački proces imamo priliku izabrati one najbolje i najkvalitetnije među nama, koji će stranci dati političku snagu da se suoči sa svim izazovima vremena koje je pred nama.

Petar Škorić

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari