Connect with us

Iz Svijeta

Peter Navarro: Bijela kuća se priprema za drugi Trumpov mandat

Published

on

Bijela kuća se priprema za drugi mandat Donalda Trumpa, rekao je Peter Navarro, savjetnik za gospodarstvo republikanskog milijardera koji odbija “priznati poraz” na predsjedničkim izborima 3. studenoga.

“U Bijeloj kući nastavljamo raditi uz pretpostavku da će Trump imati drugi mandat”, izjavio je na kanalu Fox Business Navarro.

“Mislim da je stvarno važno razumjeti da želimo provjerene glasačke listiće i istragu o sve većem broju prijava prijevara svjedoka koji su potpisali izjave napisane pod zakletvom”, dodao je.

Donald Trump još uvijek, gotovo tjedan dana nakon što su američki mediji proglasili pobjedu demokrata Joea Bidena, “odbija priznati poraz”.

Dosadašnji predsjednik se vrlo malo pojavljivao u javnosti od tada i pokrenuo je pravnu bitku kako bi osporio rezultate u nekoliko država. I Trump i njegovi pristaše ponavljaju da je bilo prijevara, ali “ne donose dokaze”.

Američke agencije zadužene za sigurnost izbora su navele u četvrtak da nemaju “niti jedan dokaz o hakiranju izbora”. (Hina)

Mike Pompeo obećao glatku tranziciju prema ‘drugoj Trumpovoj administraciji’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari