Connect with us

Komentar

Peternel: Mi smo preko ovog virusa i službeno uveli fašizam u naš medijski prostor

Objavljeno

-

Moj profil nije antivskserski. Moj profil je antiindoktrinacijski. Ovdje se već trinaest godina muti voda i bistre misli! Ovdje se teži logici, piše Igor Peternel.

Čim primjetim da se stvara društvena klima kako se o nečemu ne smije razgovarati odmah mi se pali alarm da se o tome mora razgovarati.

Neki dan je dr Domazet Lošo s instituta Ruđer Bošković, stipendist Max Planck instituta, visokocitirani znanstvenik koji se bavi genetikom, iznio zabrinjavajuće teze o mRNA tehnologiji.

Umjesto da ga intervjuiraju, bombardiraju pitanjima, odmah drugi dan pozovu na N1 i na sve ostale medije, da ga pitaju da pojasni svoje izjave i stane iza njih , oni ga ignoriraju i rubno ismijavaju na temelju toga sto je nečiji sin. On za njih nije dostojan govoriti samo zato sto polemizira sa svetim istinama , ali Đikica se zove pet puta tjedno iako se ne bavi time čime se Domazet bavi!

Ljudi, mi smo preko ovog virusa i službeno uveli fašizam u naš medijski prostor- nekoga se diskvalificira jer je nečiji sin. Argumente se ne želi ni čuti!
Ako je to novi smjer, ja postajem antifašist, napisao je Peternel

Podsjetimo, Tomislav Domazet-Lošo, doktor genetike, izvanredni profesor na Medicinskom fakultetu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i sin umirovljenog admirala Davora Domazet-Loše, upozorio je narod da su mRNA cjepiva potencijalno iznimno opasna.

Međutim, izjava Tomislava Domazet-Loše naišla je na kritike:

Isječak Večernji List

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari