Peternel žestoko poklopio Radu Borić

13

Nakon što je Rada Borić na facebooku ‘pohvalila’ Markovinu riječima: “Mladi znanstvenik Dragan Markovina, koji sad obnaša i funkciju lidera jedine istinski progresivne političke stranke u Hrvatskoj, već duže vremena ne da san na oči nacionalistima, šovinistima i ostalom fašističkom smeću, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini.”

Komentarom ju je poklopio potpredsjednik HHO-a Igor Peternel:

Draga Rado, kad tebe i tog smjehuljka vidimo, istina je, san nam ne ide na oči. Zbog njega rikavamo od smijeha, a tebe se bojimo sanjati da se ne probudimo mokri ! Za potpuni ugođaj nedostaje nam jos jedino Drago Pilsel na Titovom trgu … u kupaćim gaćicama, s Molotovljevim koktelom! Komentirao je Peternel.

facebook komentari

 • Istina
 • kršni

  Ne može čovjek “prosto naprosto” shvatiti te duboke misli.

 • Dusko Besenic

  Kao što sam danas već napisao, u jednom komentaru, svi ovakvi, sa komunjarskom maglom u glavi, su moralno, karakterno i humanistički defektni ljudi, što i ovo dvoje, karikaturalnih likova, zorno dokazuje! Čovijek si ne smije dozvoliti da im udijeli epitete koje zaslužuju, jer bi se sam pred sobom osjećao prljavo ispisujući odgovarajuće riječi.

 • Dusko Besenic

  Jednako dobro, uz ovu dvojicu, i sasvim odgovarajuće bi išli ,,reformator” Jokić, otac i sin Šerbedžija i još ,,gomila” takvih sa ,,političkim” bradama!!!

 • Lilith

  kažu stari da postoje tri vrste brada, brada znanja, zvanja i sranja.
  Kod priloženih mislim da se radi o potonjoj, bradi sranja

 • bakran

  Tek jedan komentar o ‘mladom znanstveniku’. Na mrežnoj poveznici bib.irb.hr može se lako vidjeti kakva je (citiram Izeta Fazlinovića!) ‘gromada od intelektualca’ dotični. Od svih tamo nabrojanih pisanija/trkeljancija, neme niti jednog rada koji bi barem deklarativno bio znanstveni, i pritom na nekom stranom jeziku. Dakle, tip baljezga na naačin ‘da ga ceo svet razume’. Koliko god to možda čudno zvuči, daleko je bolji kao političar negoli znanstvenik. (A kako je u prvoj ulozi ništavan, jasno je kakav je u drugoj!)

 • Mi smo prošle godine razotkrili njihov ‘znanstveni rad’, pogledajte ovdje: https://kamenjar.com/tko-su-ustvari-klasic-i-markovina/

 • Dusko Besenic

  :))) predpostavio sam da to znaju svi, kao i gdje ih svrstati.

 • Zdravko Sondic

  Svaka cast gosp. Peternel i slazem se u potpunosti vasim komentarom.Uvijek izlazite
  sa cinjenicama i ciste glave u vasim komentarima.Uvijek citam vase razumne
  komentare.Zbiljam sokantno da u danasnjoj Hrvatskoj jos uvijek ljudi misle jednoumljem.

 • prepri43

  Ako je on znanstvenik tada je ovaj sa slike, a rada njegov težak zadah smrada!
  https://uploads.disquscdn.com/images/cc23b8b357a43f9f22eb84d7664a08ccdd41151af2cbe515f85e00839fb27738.gif

 • miro

  Pa izgleda da mu je ovaj s desne strane u rodu,slika i prilika.Krapinski pračovječe vjerujem da si postojao kada pogledam ovu spodobu što glumi “istoričara.”

 • Istina

  Krapinski pračovjek je za njih dvojicu i njima slične, intelektualac.