Pratite nas

Komentar

Petrina: Prgomet je izdao MOST, ima prljav karakter kao kurva, dno dna!

Objavljeno

na

Dan nakon poziva MOST-a na vladu nacionalnog jedinstva, ali i solističkog sastanka Drage Prgometa s SDP-ovim Zoranom Milanovićem i Antom Kotromanovićem, izvući kakvu novu informaciju od zastupnika MOST-a pokazuje se kao gotovo nemoguća misija.

[ad id=”68099″]

Mijenja se PR strategija, medijski se zatvaraju, i svi kao da su se obvezali na zavjet šutnje. Zapravo gotovo svi. Temperamentni MOST-ovac iz Primoštena, tamošnji načelnik općine Stipe Petrina, javio se na naš poziv i otvoreno rekao što osobno misli o raspletu događaja nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća MOST-a. Ondje se 19 zastupnika dogovorilo jedno, a onda je Prgomet učinio po svom nešto sasvim drugo. Pod okriljem mraka ovaj bivši zamjenik predsjednika HDZ-a otišao je na pregovore s SDP-om u privatni stan jednog od ministara.

”Osobno mislim da to najbolje govori o kakakeru gospodina Prgometa. Mislim da nas je time izdao. Portali bruje, nisam upoznat sa svim, ali vjerujem da je istina da šuruje s Milanovićem. Dali smo riječ jučer na sastanku Nacionalnog vijeća da nećemo istupati van zajedničkih stavova MOST-a, zato i vas sad molim da naglasite da ovo što govorim nije stav MOST-a, nego moj osobni, da imate razumijevanja”, kaže za direktno.hr Petrina.

Nastavlja kako ga je zgrozila Prgometova taktika ”iza leđa”.

”Tako raditi iza leđa nas svih 19, ali i iza leđa birača koji su za nas glasovali, to dno dna. Ako Prgomet bude sa mnom i sa svima do 14 sati i dogovorimo jedno, a poslije on dogovara drugo, nijedan komentar više nije potreban, to je moj privatni stav kao osobe. Da bilo tko to napravi s ljudima od kojih je dobio povjerenje i napravi to mimo tih ljudi, to je dno dna. To samo govori o prljavom karakteru aktera na političkoj sceni. Kad netko prodaje svoje tijelo, bilo za jedan euro ili za 10 tisuća, zna se koji je zajednički nazivnik – kurva”, ogorčen je Petrina.

Petrina je, podsjetimo, prvi javno istupio s idejom vlade nacionalnog jedinstva, i prije nego je Petrov to objavio na presici. Danas priznaje da mu cijela ova situacija oko MOST-a već lagano počinje ići na živce.

”Zato Hrvatska propada, radi tipova kao što je gospodin Prgomet. Prva stvar koju bi trebalo napraviti je izbaciti novac iz politike i mandat ostaviti listi onoj s kojom je ušao u Sabor. Ovo mi je lagano počelo ići na živce, imam puno posla u općini, ovakve spletke nisu meni svojstvene, preotvorena sam osoba. Ali MOST je odličan projekt, odlična platforma, za takvo nešto se zalažem već 15 godina. Unatoč svemu što se odvilo, ne odlazim iz MOST-a”, zaključuje Petrina.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

VUKOVAR, PROVJERA NAŠE LJUDSKOSTI

Objavljeno

na

Objavio

Mjesec je studeni, unatoč svome imenu, mjesec lijepih i nostalgičnih iskustava. Tako je sve dok pred nas ne izroni, dok nas ne zaskoči datum 18. studenog. On nas odmah odnese u taj datum 1991. On se ne može zvati danom.

To je drama, sinonim stradanja, sinonim pomračenja ljudske vrste. Tog dana postaje istinito ime ovog mjeseca. Postaje hladno, postaje studeno u našim dušama. Jer Vukovar je živi grad i živa stvarnost spremljena u povijest i naše sjećanje. Kad kažemo spremljena, ne smije značiti odložena stvarnost! Povijest je Vukovara postala povijest rođenja moderne i samostalne Hrvatske ali i povijest svakoga od nas.

Vukovar neprekidno mora osnaživati političku, simboličku i egzaktnu snagu i vrijednost za Hrvatsku i ukupnu javnost… Vukovaru moramo osigurati memorijsko mjesto i svetište koje traži njegova snaga i tragovi ubrazdani na licu tisućljeća. Postati grad pomirenja, grad prijatelj sviju…

Provjera ljudskosti i sposobnosti našeg življenja i opstajanja. Možemo mi, i moramo to htjeti i znati graditi …

Za Vukovar nam trebaju mirni, autentični, utemeljeni, svjesni i odlučni potezi. Da kandidatura grada Vukovara za neprolaznu povijest bude potvrđena zrelošću naše generacije koja će znati iskustva prošlosti ugraditi u svoju budućnost… napisao je Goran Marić na facebooku povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

VIDEO – Knezović: Zaoštravanje odnosa BiH i Srbije je samo populizam i medijska pompa!

Objavljeno

na

Objavio

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je danas tvrdnje kako njegova izjava da bi bio spreman na rat ukoliko bi se Republika Srpska pokušala odcijepiti od Bosne i Hercegovine predstavlja prijetnju, nego je rekao kako je to logičan odgovor na pokušaje podjele koju zagovaraju srpski čelnici u BiH.

“Nije prijetnja kazati da ćete braniti svoju zemlju, prijetnja je kad kažete da ćete rasturiti vlastitu zemlju”, rekao je Izetbegović u Mostaru u izjavi za medije.

Izetbegović: Izjava da smo spremni na rat ne predstavlja prijetnju

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari