Connect with us

Reagiranja

Pismo licemjerima Jasmile Žbanić

Objavljeno

-

Licemjerna probošnjačka lažljiva nakupino “aktivista” koju predvodi Jasmila Žbanić. Povodom vašeg pisma.

Odmah u početku da vam pojasnim. Nije Crkva kaznionica no je Crkva vjera i ispovjedaonica. Pa kako  onda  licemjeri  možete uopće tražiti da se Dariu Kordiću zabrani pristup oltaru i Crkvi. Kako skupino licemjera možete tražiti od Pape da ga se izolira? Vi ne tražite  da se izolira samo Dario Kordić. Onako kako bi Dariu oduzeli sva prava tako bi ih oduzeli i svim Hrvatima u BiH.
[ad id=”68099″]
Jer zamislite samo? Ti Hrvati kao konstitutivan narod u BiH  žele i da biraju svoje predstavnike. Ti Hrvati kao konstitutivni narod žele da im se djeca obrazuju na hrvatskom jeziku. Ti Hrvati kao konstitutivan narod žele i svoj kanal na Javnom servisu kojega kroz proračun plaćaju svi. Ti Hrvati žele i da se i njima nešto vrati iz proračuna kojega pune. Hrvati  jednostavno traže prava koja su im morala biti zajamčena i neupitna.
No očito je da im vaša  skupina  “pravednika” na čelu sa Jasmilom Žbanić ta prava nikada ne bi dala.
No što u svome pamfletu vaša  skupina licemjera nije pomenula. Nekažnjene zločine nad Hrvatima. Niti jednom rječju. Uzdol, Doljani, Križančevo selo, Buhine kuće ,Bugojno, srednja Bosna i Lašvanska dolina sa nizom stratišta. Ne pominju niti činjenicu da nitko nije ni procesuiran a ne kažnjen za niz logora za Hrvate.  Ne pominje ta skupina licemjernih “pravednika”  ni terorističke akte na Hrvate, ne pominju atentat na Hrvata doministra Jozu Leutara  ne pominju ubojstva povratnika i policajaca u srednjoj Bosni, skrnavljenja mjesta posljednjih počivališta Hrvata, Ne pominju oni ni krvava ubojstva za Božić kada je jedan od pripadnika vehabijskog pokreta upao u hrvatsku kuću i pobio ukućane .
   
Zaboravili ste i da je hrvatski narod prvi u BiH ustao u obranu Bosne I Hercegovine od nadolazeće velikosrpske agresije koju niti jednom rječju ne pominjete.
To ste sve  ljigavci kakovi jeste  jednostavno  prešutjeli a ne zaboravili. I ovaj put za sve nevolje u BiH  optužujete  jedan narod Hrvate.
Pa vas sad pitam licemjeri. Što vi  to  pamfletom upućenom Papi od njega tražite. Da nas disciplinira i da traži od nas da mirno gledamo dok nam se oduzimaju sva naša prava. Da  nam Papa  priprijeti valjda i izopćenjem iz Crkve. Da vam okrećemo uvijek drugi obraz dok nas vi šamarate?
Daran Bašić/kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari