Pratite nas

Gonjanje

Pismo prostitutke klijentovoj ženi

Objavljeno

na

AMERIČKI Vice preko pisma u prvom licu prikazao je kako prostitutke gledaju na činjenicu da su mnogi njihovi klijenti oženjeni.

Točnije, prenijeli su pismo njujorške prostitutke koja je predstavljena aliasom April Adams, a u kojem se ona obraća supruzi svojeg klijenta.

U njemu stoji:

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drukčije. Imali ste trojac s tvojom cimericom na faksu prije 10 godina. Unajmite dadilju pa svaki kolovoz odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima “Zakona i reda”. Imate fantastičan brak!

Da te pitam: Kad ste se posljednji put seksali tri puta tjedno? Kad se on posljednji put žalio na nešto? Ne misliš li da je moguće da je umjesto toga odlučio problem maknuti iz tvojih ruku, odnosno staviti ga u moje?

Dobra je vijest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi ostati u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje kompliciran način. Zamisli da je umjesto mene dadilja, susjeda, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je kamo smjeram.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vrijeme, pažnja, seksualnost, mjere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voljeti. Prilično je nevjerojatno da za njega osjećam nešto više nego za omiljenog konobara.

Nikad neću biti prijetnja tvom braku jer kad ne radim ne želim imati veze s niti jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto osjećati, ali tih je jako malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uvjetovana njihovom željom da mi daju novac. Ne vizualizira si gledanje TV-a s tobom i djecom i onda bijeg u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakompliciraju s njegove strane, uvijek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.

Prema mojem iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko si mogu priuštiti. Ako je ovo tvojem mužu potrebno svakih dva tjedna i može uzeti 1000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga tko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz zraka. To je vožnja koja završava s “Dragi, moram ti nešto reći…”

Ako misli da nešto osjeća, zaboravit će to za dva tjedna kao i bilo koju drugu želju.

Što je s bolestima? Unatoč onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih radnica danas vjerojatno je zdravija i svjesnija svojeg tijela nego prosječna tajnica. Sjećaš li se što sam rekla o svojoj iznimno limitiranoj nježnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog djeteta. Šanse da nosim dijete koje je povezano s poslom su ugrubo nula posto.

Možda još uvijek ne želiš da spava sa mnom. Pitat ću ponovo: Kad ste se posljednji put seksali tri puta tjedno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš sretnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvaćam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobivate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobitel na miru možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Gonjanje

Ornela Vištica uvjerljivo je najljepša Hrvatica!

Objavljeno

na

Objavio

Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.

Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.

facebook komentari

Nastavi čitati

Gonjanje

DODATNA OPREMA

Objavljeno

na

Objavio

Potaknut upisom koji je promišljeno i mudro postavila Nina Vujicic, a koji se tiče prigovora na ekstremnu dodatnu opremu neke familije na plaži, i kolikoćom i kakvoćom, jer mislim da se radilo i o suncobranu koji je zaklanjao pogled, dao bih dvije-tri napomene, piše prof.dr. Kristijan Krkač

(1) Možda je to samo ekstreman slučaj iste pojave. Između toga i postavljanja dva prazna ručnika u pol 7 ujutro, a na kojima netko leži samo od 11 do 12, a oni na plaži prazni ostaju celi dan, samo je razlika u stupnju, ali ne i u vrsti. Možda je i razlika u vrsti ako se zaklanja pogled što je vrsta onečišćenja vizualnog prostora ili vizure, ali čak i to je samo ekstreman slučaj poput onog kad se među mirise mora, krema za sunčanje i znoja umiješa miris posebne kobase ili kulena serviranog na plaži točno u podne na +35°C. To je samo ekstremni slučaj iste pojave.

(2) Problem “dodatne opreme” za plažu je tema za knjigu i vrti se između na prvi pogled dviju krajnosti. Jedna je kupaći kostim, japanke i možda ručnik, a druga je super-svemirska-najnovija-oprema-za-sve. Teško je ovdje pronaći pravu mjeru. Super-dodatnu opremu bi se moglo ograničiti ako se njome drugima uskraćuju jednaka prava, npr. pogled prevelikim suncobranom, kao što je ograničena i minimalna oprema, primjerice barem kupaćim kostimom, recimo da je toples dopušten, dok nudisti imaju svoju plažu.

(3) Postoji praznovjerje o “minimalnoj opremi”. Mislimo da vidimo opuštene ljude na plaži samo u kupaćem kostimu, japankama i s malim ručnikom, ali zaista vidimo zastrašujuću “dodatnu opremu”, ali je nismo svjesni. Te su žene i muškarci odlazili prije godišnjeg na zdravstveno štetne kure mršavljenja, u teretane u kojima su se iscrpljivali i žderali sva moguća štetna sredstva, zatim otišli na jedno umjereno kvarcanje, tek toliko da ne dođu „beli ko sir“ na plažu, a i da ostave dojam osobe koja je već bila na moru. Tu su zatim i zaštitne kreme, sunčane naočale, badekostimi, japanke, itd. sve brendirano po najnovijem savjetu „plažnogfešngurua“.

Da, to na prvi pogled ne izgleda kao “dodatna oprema”, ali već samo jedno buđenje pokraj takve osobe par mjeseci kasnije, recimo između Badnjaka i Novog leta, otkriva zastrašujuću istinu i odjednom dobijemo na dar od Bogova estetike viziju Morpheusa koji nam izgovara kanonsku rečenicu „Dobro došao u pustinju stvarnosti“.

Na prvi pogled „dodatna oprema“ je loša. A posebno je loša ona na prvi pogled nevidljiva „dodatna oprema“. No možda se varamo. Možda nema ničega ispod „dodatne opreme“. Ona je sve. Ona je stvarnost, a praznina ispod je privid. Živjela dodatna oprema! Pa makar samo tih 2 tjedna na plaži.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari