Connect with us

Reagiranja

Pismo zahvale roditelja i obitelji za oslobađanje BBB-ovaca iz Grčkog pritvora

Objavljeno

-

Ilustracija/isječak

Roditelji i članovi obitelji povratnika iz grčkih pritvora oglasili su se pismom zahvale. Naime, prije Božića svih 102 navijača, pripadnika Bad Blue Boysa, puštena su iz grčkih zatvora i vraćena su kući.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Nakon gotovo 5 mjeseci neizvjesnosti i zabrinutosti za sigurnost naših članova obitelji, uoči proteklog Božića, svih 102 navijača pritvorenih u grčkim zatvorima vratilo se u Hrvatsku te su naše obitelji ponovo postale potpune, a radost Božića za nas je time postala posebna.

Mi, obitelji, zahvaljujemo odvjetniku g. Athanasiosu Kaimenakisu te ostalim odvjetnicima na doprinosu koji su dali pružajući našim najmilijima pravnu pomoć i potporu, a obiteljima ulijevajući nadu u pozitivan ishod.

 

Posebnu zahvalnost izražavamo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću koji je, u skladu sa Ustavnim i zakonskim ovlastima, činio sve za sigurnost državljana RH te za njihov povratak u Hrvatsku.

Također zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske, koja je, u suradnji sa resornim ministarstvima I Veleposlanstvom, uvijek nastojala pomoći kako bi nama obiteljima olakšali neizvjesnost i brigu za naše članove obitelji.

Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije.

Veliko HVALA!
Svima želimo mir i dobro!
Sretna vam Nova godina!

Objavio: Kazimir Mikašek-Kazo

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari