Pratite nas

Magazin

“Pjesma o našoj ljubavi” novi je single s albuma “Osobno” Jurice Popovića

Objavljeno

na

Gdje nema ljubavi nema ni života! U ovoj pjesmi se pojavljuje jedan prigušeni krik, vapaj i čežnja za ljubavlju, skladom i životom.

Ovaj nijemi kamen oko nas, govori tisuće riječi o životu koji je cvao, a potom stao. Ali, duša mu je ipak živa, a djeca će mu vratiti dah života.

Otok Lastovo, kao i grad Lastovo puni su toga nevidljivoga života koji im daje ljudska toplina. Tu nevidljivu kvalitetu posjedujemo i mi. Dajmo da i drugi vide tu našu ljepšu stranu.

Video je sniman u starom gradu Lastovu koji je mnogima daleko i nepoznanica, ali on ima svoju ljepotu i ljude koji mu daju život. U spotu glume tri prekrasne djevojčice: Iva Marinović, Petra Nogalo i Gabrijela Nogalo. One nas upućuju na onaj naš paralelni svijet dječje mašte, razigranosti i bezbrižnosti. Koliko smo mi daleko od tog svijeta?

Foto i kamera: Matija Vuica
Video edit: Ivan Marevich
Djevojčice u spotu: Iva Marinović, Petra Nogalo i Gabrijela Nogalo

Audio:
Saxafon: Branko Šukovez
Prateći vokal: Daria Hodnik
Snimao i miksao: Mihael Blum
Masterizirao: Goran “la Chic” Martinac
Snimano u studiju “Magic Music”
Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Magazin

Što je trulo u državi Hrvatskoj? A što nije?

Objavljeno

na

Objavio

Pogledajte emisiju ZOOM Zagreb emitiranu na Z1 televiziji u kojoj se otvoreno progovara o pravim temama u Hrvatskoj.

Gostovali su politički komentator Marko Ljubić i glavni urednik Hrvatske danas Neven Pavelić.

facebook komentari

Nastavi čitati

Magazin

Što je zdravom čovjeku odvratno i strano, ‘maloumnim degenericima’ je super, privlačno i uzbudljivo.

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što je u Supertalentu izvela svoju novu točku, Sarah Seifert nikog nije ostavila ravnodušnim. “Oskvrnula” je hrvatski folklor, koristeći narodne nošnje i pjesmu “Moja Diridika”, koje je ukomponirala u ‘seks ples’. Martina Tomčić opet je stisla crveni gumb i očitala bukvicu mladoj Sarah:

“Radi se o seksualnoj provokaciji, seksualnom podražaju kao takvom. Ova vrsta plesa može biti više no pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na lumbalnom dijelu kralježnice. Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno”, zaključila je Tomčić

Na stranu sad što se radi o odvratnoj afro-američkoj plemensko-seksualnoj manifestaciji koja nema nikakve poveznice sa bjelačkom kulturom jer predstavlja nešto što bi radile bezumne životinje, a ne žena koja drži do sebe, do svoje časti i morala, ovo nije trebalo proći prvi put ni pod razno jer nema ni T od talenta i jedino što je kokoš sa tri grama mozga pokazala je masno dupe i ništa više, scenska, koreografska, sadržajna nula.

No kako je program za uništenje bijele rase, tradicije, kulture, temeljnih vrijednosti društva, obitelji i nacija puno širi od mišljenja jedne Maje Šuput onda takve ‘moralne nakaze’ moraju proći dalje (kao što transvestit mora biti žena godine, crnkinja miss Finske i sl.) i to uz nažalost veliku podršku dekadentne javnosti koja u animalističkom seksualizmu vidi bunt protiv konzervativizma, a sa svojom plitkom svijesti ne shvaća da radi na vlastitom uništenju.

Filip Strahija

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari