Connect with us

Reagiranja

Plače moja Hrvatska

Objavljeno

-

Plače pod udarom: ‘Anti-Hrvata, četnika i Jugoslavena, Pupovca, Teršelićke, Milanovića, Josipovića, Mesića, Pusića, kulturnjaka 2016, Ribara, Kosanovića, Tomića, Pavičića, Žarka Puhovskog, Slavka Goldstaina, Krausa, Stazića, Frljića, Lekovića, centra za ne radničke studije, ne radničke fronte, Mirjane Mirte, Saba i svih ostalih Jugoslavena-veliko Srba.’

[ad id=”93788″]

Plaču jer branitelji su im uzeli-otrgli im njihovu najmiliju Jugoslaviju-Smrdoslaviju.

Zašto mi branitelji, HRVI, Hrvati to više dozvoljavamo?

Zašto dozvoljavamo da nas gore navedeni nazivaju genocidnim Hrvatima, snimaju filmove (Hribar Kosanović, Štrbac) Masakr u Dvoru, sve sa našim novcima, koji se zove kuna. Ta ‘Ustaška kuna’ koja im ne smrdi.

Gdje je nestala hrabrost predsjednice?

Predsjednice  moramo li se pravdati Sešelju i Savi Štrpcu? Jer tamo daleko je četništvo rehabilitirano u antifašizam.

Predsjednice dali je to taj antifašizam sa zvijezdom petokrakom iz Ustava 1990 ubijao i pucao po Hrvatskoj.

Predsjednice dali će se Hrvatski narod morati opravdavati i za Oluju?

Predsjednice dali ste zaboravili što su ti govorili o Vama kada ste izabrani?

Recite tim banditima i mrziteljima svega Hrvatskog, tim belosvijetskim probisvjetima (Sorošima i Zurofima) dosta je!

Zašto mi stalno moramo dokazivati i opravdavati se za Jasenovac, a povijesna istina nikada nije utvrđena, ako se nešto kaže od povijesničara gore navedeni šljam prozivaju o revatilizaciji Ustašstva.

Dok se Bleiburg, Huda Jama i druga stratišta Hrvata opravdavaju jer tamo su bili “zločinci” razoružani vojnici, žene i djeca ubijani od partizansko-četničkih zlotvora na čelu sa njihovim Titom.

Pitam se: “Da Hrvatski narod sa Dr. Franjom Tuđmanom 1990 godine nije zaustavio “crvenu petokraku”, bradate spodobe. Koliko bi nas završilo u tim jamama?

Zašto se više jednom ne istraži taj Jasenovac i dokaže istina te oda počast i ipijetet svim žrtvama,a ne ovako iz godine u godinu se svi Hrvati,domoljubi, branitelji prozivaju Ustašama i genocidnim Hrvatima. A tko to proziva?

Onaj kojemu su dva brata četnika bila u prvim redovima 1990 godine, oni koji su abulirani, oni koji su sada izmigoljili iz rupa i crnom ceradom “pokrivaju sunce”

Sramite se bando Jugoslovensko-četnička.

Do kada ćete više pljuvati po Hrvatima,braniteljima i svim drugim građanima Hrvatske? Jedne osuđivati, a druge slaviti.

Nije vama do žrtava Jasenovca, već kuna od ovog napaćenog Hrvatskog naroda.

Dođite na Banovinu raditi i živjeti (ima puste zemlje koja plače za motikom)

Ima obnovljenih kuća od četnika izgrađenim hrvatskim kunama poreznih obveznika, a sada ih ti isti prodaju. Budite barem dan sposobni zaraditi za život, a ne biti na državnoj “sisi”.

Ali došao gle čuda častan i pošten ministar Hasanbegović (Ustaša) i ukida “teško” zarađeni novac kulturnjacima 2016. Ne radnicima i zadnjem šljamu društva. Da svi ministri i Vlada krenu u takav posao tj.stanu na kraj davanjima kojekakvim Gongovima i mnogim tzv. neVladinim udrugama bilo bi kuna za bolnice, stare i nemoćne,za invalidnu djecu, bilo bi radnih mjesta za one koji hoće raditi i živjeti u  Hrvatskoj.

Znam ovaj gore navedeni šljam na samom početku teksta će reć: “Evo ga Ustaša opravdava zločine Jasenovca.”

Ne drugovi, četnici, Jugoslaveni, odajem počast žrtvama Jasenovca, ali i počast žrtva Bleiburga i svim rudnicima i jamama gdje leže Hrvatske kosti mnogih ubijenih Hrvata.

Zovite me kako hoćete ja sam ponosan na svoje Hrvatstvo, volim svoju Domovinu i drugu nemam, ponosan sam na svoj ratni put od 1990 do 1996, ponosan sam što branim svoj dom i Hrvatsku,ponosan sam na svoja dva sina i kćer,koje odgajam da vole svoju Domovinu i uvijek budu spremni po cijenu života braniti svoj dom,kao i moji poginuli prijatelji branitelji.

Na što ste Vi ponosni?

Znate li odgovor?

Pred ogledalom Vam je svako jutro.

Pitam Vas kada je Vaš “Maršal” upalio svijeću u Jasenovcu.

Zauvijek uz svoj Hrvatski narod i Domovinu.

Ivo Vranić-Buva

Zap.izvid-divedr.voda Sunja

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari