Pratite nas

Reagiranja

Plače moja Hrvatska

Objavljeno

na

Plače pod udarom: ‘Anti-Hrvata, četnika i Jugoslavena, Pupovca, Teršelićke, Milanovića, Josipovića, Mesića, Pusića, kulturnjaka 2016, Ribara, Kosanovića, Tomića, Pavičića, Žarka Puhovskog, Slavka Goldstaina, Krausa, Stazića, Frljića, Lekovića, centra za ne radničke studije, ne radničke fronte, Mirjane Mirte, Saba i svih ostalih Jugoslavena-veliko Srba.’

[ad id=”93788″]

Plaču jer branitelji su im uzeli-otrgli im njihovu najmiliju Jugoslaviju-Smrdoslaviju.

Zašto mi branitelji, HRVI, Hrvati to više dozvoljavamo?

Zašto dozvoljavamo da nas gore navedeni nazivaju genocidnim Hrvatima, snimaju filmove (Hribar Kosanović, Štrbac) Masakr u Dvoru, sve sa našim novcima, koji se zove kuna. Ta ‘Ustaška kuna’ koja im ne smrdi.

Gdje je nestala hrabrost predsjednice?

Predsjednice  moramo li se pravdati Sešelju i Savi Štrpcu? Jer tamo daleko je četništvo rehabilitirano u antifašizam.

Predsjednice dali je to taj antifašizam sa zvijezdom petokrakom iz Ustava 1990 ubijao i pucao po Hrvatskoj.

Predsjednice dali će se Hrvatski narod morati opravdavati i za Oluju?

Predsjednice dali ste zaboravili što su ti govorili o Vama kada ste izabrani?

Recite tim banditima i mrziteljima svega Hrvatskog, tim belosvijetskim probisvjetima (Sorošima i Zurofima) dosta je!

Zašto mi stalno moramo dokazivati i opravdavati se za Jasenovac, a povijesna istina nikada nije utvrđena, ako se nešto kaže od povijesničara gore navedeni šljam prozivaju o revatilizaciji Ustašstva.

Dok se Bleiburg, Huda Jama i druga stratišta Hrvata opravdavaju jer tamo su bili “zločinci” razoružani vojnici, žene i djeca ubijani od partizansko-četničkih zlotvora na čelu sa njihovim Titom.

Pitam se: “Da Hrvatski narod sa Dr. Franjom Tuđmanom 1990 godine nije zaustavio “crvenu petokraku”, bradate spodobe. Koliko bi nas završilo u tim jamama?

Zašto se više jednom ne istraži taj Jasenovac i dokaže istina te oda počast i ipijetet svim žrtvama,a ne ovako iz godine u godinu se svi Hrvati,domoljubi, branitelji prozivaju Ustašama i genocidnim Hrvatima. A tko to proziva?

Onaj kojemu su dva brata četnika bila u prvim redovima 1990 godine, oni koji su abulirani, oni koji su sada izmigoljili iz rupa i crnom ceradom “pokrivaju sunce”

Sramite se bando Jugoslovensko-četnička.

Do kada ćete više pljuvati po Hrvatima,braniteljima i svim drugim građanima Hrvatske? Jedne osuđivati, a druge slaviti.

Nije vama do žrtava Jasenovca, već kuna od ovog napaćenog Hrvatskog naroda.

Dođite na Banovinu raditi i živjeti (ima puste zemlje koja plače za motikom)

Ima obnovljenih kuća od četnika izgrađenim hrvatskim kunama poreznih obveznika, a sada ih ti isti prodaju. Budite barem dan sposobni zaraditi za život, a ne biti na državnoj “sisi”.

Ali došao gle čuda častan i pošten ministar Hasanbegović (Ustaša) i ukida “teško” zarađeni novac kulturnjacima 2016. Ne radnicima i zadnjem šljamu društva. Da svi ministri i Vlada krenu u takav posao tj.stanu na kraj davanjima kojekakvim Gongovima i mnogim tzv. neVladinim udrugama bilo bi kuna za bolnice, stare i nemoćne,za invalidnu djecu, bilo bi radnih mjesta za one koji hoće raditi i živjeti u  Hrvatskoj.

Znam ovaj gore navedeni šljam na samom početku teksta će reć: “Evo ga Ustaša opravdava zločine Jasenovca.”

Ne drugovi, četnici, Jugoslaveni, odajem počast žrtvama Jasenovca, ali i počast žrtva Bleiburga i svim rudnicima i jamama gdje leže Hrvatske kosti mnogih ubijenih Hrvata.

Zovite me kako hoćete ja sam ponosan na svoje Hrvatstvo, volim svoju Domovinu i drugu nemam, ponosan sam na svoj ratni put od 1990 do 1996, ponosan sam što branim svoj dom i Hrvatsku,ponosan sam na svoja dva sina i kćer,koje odgajam da vole svoju Domovinu i uvijek budu spremni po cijenu života braniti svoj dom,kao i moji poginuli prijatelji branitelji.

Na što ste Vi ponosni?

Znate li odgovor?

Pred ogledalom Vam je svako jutro.

Pitam Vas kada je Vaš “Maršal” upalio svijeću u Jasenovcu.

Zauvijek uz svoj Hrvatski narod i Domovinu.

Ivo Vranić-Buva

Zap.izvid-divedr.voda Sunja

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Krešimir Macan doček Vatrenih nazvao “Državnim udarom – koji nije uspio”

Objavljeno

na

Objavio

S obzirom da znamo da je Krešimir Macan službeni premijerov PR, pitamo se govori li Macan u ime Vlade i premijera ili u svoje osobno ime!? Jer nazvati nastup Marka Perkovića Thompsona ‘mekim ustaškim državnim udarom’ je ‘pucanj u nogu’!?

Ima li netko tko radi kao posebni savjetnik premijera pravo na osobni stav i može li nekoga nazivati marginalnom skupinom koja je pokušala izazvati ‘meki ustaški državni udar’!?

Kako su igrači uvjetovali nastup MPT te ga i pozvali da se vozi s njima u autobusu, Krešimir Macan tom izjavom direktno je optužio Vatrene da su pokušali izvršiti ‘državni udar’.

Hoće li se Vlada i premijer oglasiti i distancirati od njihovog zaposlenika zaduženog za krizno komuniciranje!?

Podsjetimo, Tonci Percan je na twitteru napisao: ”Drzavni udar” @DalicZlatko i ekstremne desnice. Znaci Francuze je docekao predsjednik. @HNS_CFF nije dozvolio ni @KolindaGK ni @VladaRH ni @AndrejPlenkovic da budi na dočeku ali su zato ugurali Thompsona i ustaštvo. Meni ovo mirise na meki ustaški državni udar.

Krešimir Macan mu je potvrdio sa: ” Koji nije uspio”., a kasnije je to i ponovio!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Brigadir Ilija Vincetić: Uzmicati se više nema kamo!

Objavljeno

na

Objavio

Ako je ovo što živim, radim, osjećam, govorim, pišem, što sam bio i radio 1991. – 1995. fašizam, klerofašizam… onda jesam. No to se neće promijeniti. Nakon 1991.godine, pa do smrti, bio sam, jesam, i biti ću, Za Dom Spreman!! I živjeti i umrijeti! Ima li nešto lošeg u tome?

Iskreno, ne zanima me! Ja jednostavno između “svoj Dom životom braniti”… i … “svoj dom kukavički izdati”, ne vidim alternativu. Oni koji vide ili imaju drugo rješenje ili opciju, neka Dom moj… zaobilaze!!

Jer uzmicati se više nema kamo. Još korak natrag, i iza nas su Križni putovi, bezimene jame, zatvorena rudarska okna, “grabe pokraj puta”. Ja uzmicati više… nemam kamo! Oni koji mogu… Političari se Thompsona boje. S razlogom. Iskreni jugoslaveni su neizlječivi nekrofili i kao takvi će umrijeti. Mrzeći sve i svakoga.

Mentalni jugoslaveni su nostalgični. Ne luče mladost i ono što ona sa sobom nosi od propalog, nakaznog, potpuno ideologiziranog sustava koji je uništavao i pojedince i narod, dok na kraju nije uništio sam sebe. No, oni to ne vide. “Sigurnost” radnog mjesta, (kakve-takve plaćice), iluzija “potemkinovih sela”, klimoglav, savijena kralježnica… kao stav, puzanje kao oblik kretanja, urezani su duboko u njih. I fale im. Osjećanu fantomsku bol. No, najgori su “slučajni Hrvati”. Oni kojima se Hrvatstvo… dogodilo… Bez njihove želje. Zasluge. Oni nas mrze. Iskreno. Duboko. Iskonski. Poput nesretnika koji mrzi, osuđuje, krivi… sretne ljude oko sebe.

Ne zbog toga što su sretni, što se raduju… nego zbog toga što sretni MOGU BITI!! A on/ona?!! Nije lako ne “osjećati se dobro u svojoj koži”!! Još manje manje je lako gledati druge koji su u svojoj… sretni”!! Ali, nesretnici, postoji rješenje. LIJEČITE SE!! MIJENJAJTE SEBE!! Nas ionako ne možete!!

Ilija Vincetić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori