Connect with us

Politika

Platforma ‘Savez sa narodom’: HČSP, BDSH i HBPS potpisale sporazum!

Objavljeno

on

Dana 30. svibnja Hrvatska čista stranka prava, Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske i Hrvatska braniteljska pučka stranka u Zagrebu su potpisale zajednički dokument političkih polazišta članica platforme “SAVEZ SA NARODOM”

Nakon potpisivanja dokumenta održana je i prva konstitirajuća sjednica platforme na kojoj su određini koordinatori za svih XI.  Izbornih jedinica.

Tako će na parlamentarne izbore 05. srpnja 2020. zajedno izaći HČSP, BDSH I HBPS u platformi “SAVEZ SA NARODOM”

Iz platforme napominju da “naš zajednički izlazak na parlamentarne izbore podupiru i mnoge braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata koje su se stavile na raspolaganje u izbornoj kampanji, ali i općenito”.

Vrata “PLATFORME SAVEZ SA NARODOM” i dalje su otvorena. Dobro su došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke, udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a Hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih te svi oni koji su do sada, ali i ubuduće budu prepoznali snagu kroz pravaško braniteljsku platformu.

Jer mi smo temelj hrvatske državnosti i kroz taj temelj zajedno sa hrvatskim narodom želimo izgraditi bolju i pravedniju Hrvatsku koju smo svi zajedno sanjali, priopćeno je iz te platforme.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

error: Hvala!!