Connect with us

Politika

Plenković: Cvate ljubav u oporbenom cirkusu, a ‘Možemo’ svakog dana u svakom pogledu sve više – nazaduje!

Objavljeno

-

Andrej Plenković: Cirkus „Oporba“, događanje naroda, cvate ljubav između Hasanbegovića i Benčić, Grmoje i Hajdukovića, Grbina i Puljak… Želimo im svu sreću u zaljubljenosti. „Desnica“ je sljubljena s „Možemo“ i s dva SDP-a, a ljevica zaljubljena u Raspudića i ostalu ekipu.

Sve je to jedno te isto, takvu su utakmicu već odigrali kada su, udruženi, spriječili da predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović dobije novi mandat. No ovaj put im naum neće uspjeti.

Inače, procedura izbora ravnatelja HRT-a – koju su tako složno napali – vodi se prema zakonu koji je donijela nekadašnja SDP većina.

Gazi li Tomašević svoja predizborna obećanja time što je Grad Zagreb dao posao zbrinjavanja biootpada firmi Petra Pripuza? To morate njega pitati. NGO aktivisti, transformirani u platformu „Možemo“, svakog dana u svakom pogledu sve više shvaćaju da je preuzimanje odgovornosti, donošenje odluka i upravljanje velikim sustavom nešto sasvim deseto u odnosu na buncanje i prosvjede dok su bili u oporbi. Naučit će kroz mandat.

VladaRH i dalje će pomagati Zagrebu, kao što pomažemo i svim drugim gradovima, a nova ZG vlast neka sama objašnjava zašto svoja obećanja ne može ispuniti. Vjerujem da će HDZ Zagreb, predvođen doktorom Mislavom Hermanom, na idućim izborima zadobiti povjerenje Zagrepčanki i Zagrepčana.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari